Zobacz temat
Błąd przy rejestracji i coś jeszcze.
|
|
Fryzek |
Dodany dnia 24.01.2006 11:13:17
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 14 Data rejestracji: 12.03.2005 19:58 ZBANOWANY: Dożywotnio |
Witam mam dwa następujące problemy: 1. Gdy się zaloguje jako user na stronie, to zamiast mojego panelu użytkownika jest panel do zalogowania..? coś wiadomo na ten temat? ![]() 2. Podczas rejestracji nie wyświetla się kod potwierdzający, mimo, że w ustawieniach rejestracji jest to aktywowane. ? nei mam pojęcią co to może być. To samo jest przy inf'ie guestbook, też kod potwierdzający się nie wyświetla. ? help! ![]() |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 28.04.2025 12:34:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 24.01.2006 11:51:49
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Fryzek napisał/a: Witam mam dwa następujące problemy: 1. Gdy się zaloguje jako user na stronie, to zamiast mojego panelu użytkownika jest panel do zalogowania..? coś wiadomo na ten temat? ![]() 2. Podczas rejestracji nie wyświetla się kod potwierdzający, mimo, że w ustawieniach rejestracji jest to aktywowane. ? nei mam pojęcią co to może być. To samo jest przy inf'ie guestbook, też kod potwierdzający się nie wyświetla. ? help! ![]() 1. Pierwsze sprawdz, czy po odswiezeniu nadal tak jest, a nastepnie napisz mi co ostatnio modyfikowales? 2. Przelacz wyswietlanie kodu z obrazka na tekst. A teraz najwazniejsze: Po pierwsze naucz sie szukac na forum, stronie, google itd.. Po drugie nie pytaj o dwie rzeczy w jednym temacie, bo jak tak bedziemy robili wszyscy, to w zyciu nieczego nie znajdziemy na forum!! Edytowane przez Pieka dnia 24.01.2006 11:54:34 Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
Adam3310 |
Dodany dnia 27.01.2006 15:57:07
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 27.01.2006 15:53 |
podczs rejestracji nowego użytkownika pojawia się komunikat że "Wysłanie listu z Twoimi danymi nie powiodło się, prosimy skontaktować się z Administratorem Strony." jak to naprawić aby nowi użytkownicy mogli się bez problemu rejestrować? |
|
Przejdź do forum: |