Zobacz temat
Galeria nie tworzy miniaturek
|
|
PeTeX |
Dodany dnia 22.11.2005 19:09:12
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 1 Data rejestracji: 22.11.2005 16:04 |
Witam. Jestem świadom, że ten temat był już poruszany,a le żadna z podanych wskazówek niepomogła mi. Otóż chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, że serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgrałem dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawać zdjecia do galerii i votepic - dodajace możliwość głosowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, choć niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robiła bo niepróbowałem zadnych zdjeć dodawać przez wgraniem obu pluginów. POmoże ktoś ![]() P.S. Używam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam też problem z datą bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 29.04.2025 16:35:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 22.11.2005 20:26:08
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
PeTeX napisał/a: Witam. Jestem świadom, że ten temat był już poruszany,a le żadna z podanych wskazówek niepomogła mi. Otóż chodzi o miniaturki, a raczej o to ze galeria ich niestwarza. Jestem pewnien, że serwer ma biblioteki GD2. Natomias na swoja strone wgrałem dwie wtyczki, Member_Upload_Photo - by urzytkownicy mogli dodawać zdjecia do galerii i votepic - dodajace możliwość głosowania w galeri... no i teraz galeria nietworzy miniturek, choć niejestem penwien czy przed wgraniem wtyczek robiła bo niepróbowałem zadnych zdjeć dodawać przez wgraniem obu pluginów. POmoże ktoś ![]() P.S. Używam wersji v6.00.206 (w tej wersji mam też problem z datą bo jest po angielsku, a nie jak powinna po polsku) Jesli nie jestes pewny, czy wczesniej tworzyla, to odinstaluj wtyczki, przywroc pierwotne pliki i sprawdz! Nadal nie ma? W takim razie pozostaje Ci kontakt z administratorem serwera, bo jest prawie pewne, ze mimo iz biblioteki sa, to nie dzialaja ![]() Odnosnie daty: http://wwwphp-fus...post_12160 I na przyszlosc: wysil sie i poszukaj, bo tu nie ma nianki! Jestem jaki jestem
![]() |
|
Przejdź do forum: |