Zobacz temat
Braki we wbudowanym forum
|
|
pavka |
Dodany dnia 06.11.2005 13:44:30
|
![]() Przedszkolak ![]() Postów: 70 Data rejestracji: 06.11.2005 03:01 Złamana licencja |
Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Pozdrawiam,
P. |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 29.04.2025 13:06:13
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
Pieka |
Dodany dnia 06.11.2005 21:54:02
|
![]() ![]() Postów: 19887 Pomógł: 767 ![]() Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
pavka napisał/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo ![]() Jestem jaki jestem
![]() |
|
|
JazOOn |
Dodany dnia 07.11.2005 08:08:20
|
![]() Ekspert ![]() Postów: 2155 Pomógł: 2 ![]() Data rejestracji: 21.02.2005 13:47 |
Pieka napisał/a: pavka napisał/a: Hej, wiem, widzialem na forum, ze duzo ludzi narzeka na brak powiadomienia o nowych postach forum przez email a powiedzcie mi jest taka opcja "ostatni temat" w /forum/index... i napisane przez "nick" i nick jest klikalny a nie ma guziczka przejscia do postu , w ktorym ten "nick" ostatni post dodal/odpisal na niego...? Cos jeszcze moze komus brakuje? chcialbym zrobic taka mini liste, pozdrawiam pawel Moze kolega zamiast ciagle wymyslac sobie jak panienka da nam cos od siebie? Byloby milo ![]() właśnie ![]() |
|
Przejdź do forum: |