Zobacz temat
Czy chciałbyś, żeby taka gazetka powstała? | ||||||||||||||||
|
Prenumerata PHP Fusion
|
|
Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 11:33:09
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
Witam. Nie jestem do końca pewien, że to dobry dział, więc jeżeli chybiłem to przepraszam. Wpadłem na (może i absurdalny) pomysł. A mianowicie chodzi mi o to, żeby powstała prenumerata CMS PHP-Fusion. Tak, wiem, że to może trochę dziwny pomysł, ale sądzę, że ten CMS stał się na tyle popularny, aby powstało coś takiego. Chciałbym zwrócić uwagę, że inny, znany także CMS - Joomla ma już coś takiego i sprzedaje się bardzo dobrze. Taka gazetka mogłaby wychodzić co np. miesiąc, były by w niej różne informacje, upgrady, testy wtyczek, modów, jakieś ciekawostki o PF itp. Na tym supporcie jest ok. 16500 zarejestrowanych użytkowników i myślę, że część z nich na pewno zechciała by pomóc w tym projekcie zarówno finansowo, jak i technicznie. Większość z naszych administratorów (jeżeli nie wszyscy ![]() Pozdrawiam ![]() ![]() ![]() |Tworzenie layout'ów, cięcie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 27.04.2025 21:59:21
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
![]() |
IP: localhost | |
jantom |
Dodany dnia 05.02.2009 11:58:50
|
![]() Weteran ![]() Postów: 3460 Pomógł: 123 Data rejestracji: 31.03.2005 20:10 |
Joomla jest system o dużo większej społeczności, co widać m.in. przy ilości dostępnych rozszerzeń (oraz jego rodzajów), stron opartych o ten system, no i ma trochę inny target w porównaniu do PF-a. O ilości użytkowników nie będę wspominał - to trochę jakby porównywać jamnika do słonia. Wydanie gazety w formie papierowej nie jest prostą sprawą - rozchodzi się głównie o koszty przedsięwzięcia. O własnych siłach nie damy rady. A o PHP-Fusion wcale tak głośno nie jest, jakby czasem mogło się wydawać. Pieniądze z prenumeraty mogłyby pójść na jakiś szczytny cel Jak najbardziej, pokrycie kosztów wydania magazynu - to bardzo szczytny cel. Aż takimi filantropami nie jesteśmy.Nie będę ukrywał, pewien projekt mamy na wokandzie, ale ja o tym nie mówiłem, jasne? Edytowane przez jantom dnia 05.02.2009 12:06:59 |
|
|
Kinimodek |
Dodany dnia 05.02.2009 12:52:18
|
![]() Początkujący ![]() Postów: 180 Pomógł: 3 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 29.10.2008 21:32 |
No dobra, może z tym szczytnym celem trochę przesadziłem ![]() ![]() ![]() |Tworzenie layout'ów, cięcie layout'ów, kodowanie layout'ów| |
|
Przejdź do forum: |