ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 31

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Który CMS ?
badyl
Prosze o opinie na temat innych CMS-ów i o poradzenie który jest najlepszy i czym się różni od PHP-Fusion. Myśloałem nad Mambo ale czytałem ze ma dużo mnie różnych modów od PHP-Fusion.
P.S. głównie chodzi mi o takiego CMS-a żeby miał jak najwięcej możliwości i różnych modów.
Pozdrówka b@dYl.

www.badyl.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:53:39
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
zależy do czego. Jak rozbudowany to md-pro, postnuke lub dziurawa kobyła phpnuke - ale tego nie polecam
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

badyl
A czy można zainstalowaś PostNuke nie osuwając php-fusion poprostu stworzyć nopwy katalog naprzykład postnuke i wszystko tak jak by było normalnie tyle że przy instalacj wszdzie dodawać w linku ten katalog ?

www.badyl.pl
Riklaunim
nie musisz kombinować, po prostu wrzucasz inny CMS w oddzielnym katalogu i możesz spokojnie instalować

http://www.cms.rk.edu.pl
badyl
a nie uszkodzi mi się wtedy tamten stary

www.badyl.pl
BlackDog
nie, tylko kewstia jest taka, wiesz, najlepiej by było jakbyś miał do tego nowego CMSa osobną bazę danych, al enie jest to konieczne, bo włąśnie po to są prefixy, które ustawiasz przy instalce - po nich cms moze się zorientowac , które z tabel w DB należą do niego(tylko czasem nie ustaw identycznego prefiksu dla drugiego CMSa, bo może być ciekawie Smile )

badyl
ale sobie fajnie zrobiłem ku*** zainstalowałem w innym folderze postnuke no i przy instalacji w miejsce gdzie trzeba było wpisać adres strony tworzonej no i zamiast wpisać http://www.badyl.... bo folder w którym było wszystko nazywwał się post no i zamiast jego wpisałem http://www.badyl.pl no i się wszystko wyrąbało ani jedno ani drugie a jak później się skapnąłem o tym błędzie to szybko cofnąłem ale już niedało się zmienić wyskoczyło że nie można zaaktualizować nuke_blocks no i nic nie działa.

www.badyl.pl
badyl
już naprawiłem jakoś mi się udało ale to post nuke to kompletna klapa już go usuwam tylko kurde w bazach musze każdy folder po ko,lei a jest ich około 60 może polecicie mi coś innego myślałem nad Mambo ale słyszałem że nie może być na serwerze z innym CMS bo się zepsuje i jeden i drugi prosze o porade.

www.badyl.pl
BlackDog
a stary spróbuj z palca w bazie to zmienić, bo z tego co piszesz, to nie moze zaktualizować jakiejś tabeli o nazwie nuke_blocks - odpal sobie phpmyadmina, zobacz co to za tabela i przededytuj ją w odpowiedni sposób (ale to tylko taka moja mała sugestia, nie jest powiedziane, że pomoze)

badyl
powiem wam ze sam nie wiem jak to naprawiłem coś zacząłem kombinować i kilka rzeczy pozmieniałem i nie wiem która rzecz przyniosła skutek.

www.badyl.pl
adamos
czesc co myslicie o php blue dragon.......... co ma fajnego a co do kituSmileGrin

SebaZ
wszystko do kitu
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Shaolin
Nie no, może nie wszystko, ale za mocny to on nie jest Frown. Mi osobiście się nie podoba - małe możliwości... Chociaż widziałam, że można na nim zbudować całkiem ładny i dobrze działający portal - pytanie tylko, ile się trzeba wcześniej naużerać z BlueDragonem? Wink
working

SebaZ
zapytaj twórcę www.wirtuals.net

Shaolin
Tia - była jeszcze jakaś jedna strona, która fajnie wyglądała na BlueDragonie, ale nie pamiętam adresu :].
working

mcflay
Chcesz jakiś fajny cms po prostu php-fusion Grin według mnie najlepszy jaki jest korzystałem kiedys z jportala ale ciężko się w nim robiło themy i inne takie pierdoły zdecydowanie polecam php-fusion
//McFlAy\\

crasch
@mcflay - ostatnio post w tym temacie jest zprzed 4 miesięcy Grin
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

mcflay
Wiem Grin Ale może się to komuś przydać Wink
Edytowane przez mcflay dnia 03.07.2005 14:08:10
//McFlAy\\

Dytryk_z_Bern
Eee tam crasch Wink PHP-Fusion zawsze mozna polecić Grin
Digital Youth Trained for Rational Yelling and Killing