ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 9

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
INF-Event Calendar 0.3.7 a
kobrapl
Zainstalowałem INF-Event Calendar 0.3.7, bardzo fajny ale...
ja dałem dodatkowo calendar events panel, zebywidzień najblizsze 5 wydarze to wyskakuje mi :
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Niby kalendarz nie istnieje a jest , chyba że to nie wspólpracuje z Event Calendar 0.3.7 . Jezeli tak jest to jak to poprawic zeby wspólpracowało.
Edytowane przez Pieka dnia 03.01.2007 20:44:19
zielony jak szczypiorek na wiosne Smile

http://www.cooltshirt.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 26.11.2024 01:24:56
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Piotrroger
a może nie odpowiednia wersja wtyczki do nie odpowiedniej wersji fusiona ?

http://spartabks.boo.pl
Pieka
kobrapl napisał/a:
Zainstalowałem INF-Event Calendar 0.3.7, bardzo fajny ale...
ja dałem dodatkowo calendar events panel, zebywidzień najblizsze 5 wydarze to wyskakuje mi :
"Table 'xiii_strona.fusion_kalender' doesn't exist"
Niby kalendarz nie istnieje a jest , chyba że to nie wspólpracuje z Event Calendar 0.3.7 . Jezeli tak jest to jak to poprawic zeby wspólpracowało.

Jesli byl w paczce, to chyba wspolpracuje, prawda?
Instalacja na YoYo?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kobrapl
To były 2 osobne wtyczki pobrane z laboratorium.
(INF-Event Calendar 0.3.7, druga to calendar events panel)Poprzednio miałem kalendarz klikany (wersja 2) i z nim ta wtyczka działała (była jako calendar_panel) .Przed instalacja nowej wtyczki stare odinstalowałem i wykasowałem z servera.
Server na Webd.pl

Pieka
To jak ma dzialac, skoro odinstalowales jej tresc?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
kobrapl
Poprzednio był kalendarz (calendar_panel wer 2) i w nim się ustawiało wydarzenia oraz do tego calendar events panel który pokazywał najblizsze 5 wydarzeń.
Teraz jest Event Calendar 0.3.7 i w nim są ustawiane wydarzenia i calendar events panel która wymaga przeróbki (tak mi sie wydaje) żeby działała z Event Calendar 0.3.7.
Reasumując co przerobić z calendar events panel żeby komunikował się z nowy kalendarzem (tylko ten kalendarz bedzie na stronie.)

galax
Witam. Nie chciałbym zaśmiecać forum nowym wątkiem, dlatego pisze tutaj. Mam taki mały problem, a mianowicie chciałbym zmienić kolor podświetlania daty (jeśli w danym dniu zostało wprowadzone wydarzenie). Wiem że Event Calendar wprowadza domyślny kolor czcionki, ale czy nie byłoby można tego koloru w jakikolwiek sposób zmienić (tylko w kalendarzu). Próbowałem zmienić kolor w PA kalendarza, ale bez efektu. Proszę o pomoc.
Edytowane przez galax dnia 22.03.2008 15:07:45

Pieka
galax napisał/a:
Witam. Nie chciałbym zaśmiecać forum nowym wątkiem, dlatego pisze tutaj. Mam taki mały problem, a mianowicie chciałbym zmienić kolor podświetlania daty (jeśli w danym dniu zostało wprowadzone wydarzenie). Wiem że Event Calendar wprowadza domyślny kolor czcionki, ale czy nie byłoby można tego koloru w jakikolwiek sposób zmienić (tylko w kalendarzu). Próbowałem zmienić kolor w PA kalendarza, ale bez efektu. Proszę o pomoc.

Wysil sie i poszukaj, bo raz, ze ten temat nie dotyczy Twojego problemu, a dwa w tematach przyklejonych sa odpowiedzi strikte na zadane pytanie.
Nie napisales nawet, o ktory kalendarz chodzi... Sprawdz temat o nazwie aw_ecal_panel - zmienić kolor.
Edytowane przez Pieka dnia 22.03.2008 16:41:31
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl