Zobacz temat
Tytuły newsów linkiem do dowolnie wybranej strony
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 23.12.2006 13:52:17
|
Początkujący Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
Czytałem na forum jak zrobić linkujące tytuły newsów (działają jak 'czytaj więcej'). A co w przypadku kiedy news jest skrótem artykułu, czy innej strony z innego działu i tytuł powinien przenosić na tę właśnie stronę? Np. w newsie opisałem pokrótce jakiś program i chciałbym, aby tytuł był linkiem do strony z programami. Idealnym rozwiązaniem byłaby możliwość wpisywania w panelu administratora w tytule newsa kodu html: <a href='www.jakasstrona'>Jakaś strona</a>, podobnie jak można to zrobić w menu pionowym po opisanych na forum zmianach. Przy okazji życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych!!! Edytowane przez czarkowsky dnia 23.12.2006 13:53:24 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 01:20:38
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Pako |
Dodany dnia 23.12.2006 13:53:47
|
Bywalec Postów: 332 Data rejestracji: 17.04.2006 13:24 |
czarkowsky napisał/a: Czytałem na forum jak zrobić linkujące tytuły newsów (działają jak 'czytaj więcej'. A co w przypadku kiedy news jest skrótem artykułu, czy innej strony z innego działu i tytuł powinien przenosić na tę właśnie stronę? Np. w newsie opisałem pokrótce jakiś program i chciałbym, aby tytuł był linkiem do strony z programami. Idealnym rozwiązaniem byłaby możliwość wpisywania w panelu administratora w tytule newsa kodu html: <a href='www.jakasstrona'>Jakaś strona</a>, podobnie jak można to zrobić w menu pionowym po opisanych na forum zmianach. Przy okazji życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych!!! Było to nie dawno na forum... |
|
|
czarkowsky |
Dodany dnia 23.12.2006 14:00:50
|
Początkujący Postów: 110 Ostrzeżeń: 3 Data rejestracji: 24.02.2006 11:26 |
Czy masz coś do powiedzenia, czy nabijasz sobie kolejny nic nie mówiacy post!!! Zanim odpowiesz przeczytaj dokładnie pytanie!!! ...no cóż przejrzałem jeszcze raz i nie mogę znaleźć. o tytułach linkujących do całego newsa znalazłem kilka razy, ale o linkujących do dowolnej strony...? Edytowane przez czarkowsky dnia 23.12.2006 15:38:25 |
|
Przejdź do forum: |