ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Tytuły newsów linkiem do dowolnie wybranej strony
czarkowsky
Czytałem na forum jak zrobić linkujące tytuły newsów (działają jak 'czytaj więcej').
A co w przypadku kiedy news jest skrótem artykułu, czy innej strony z innego działu i tytuł powinien przenosić na tę właśnie stronę? Np. w newsie opisałem pokrótce jakiś program i chciałbym, aby tytuł był linkiem do strony z programami.
Idealnym rozwiązaniem byłaby możliwość wpisywania w panelu administratora w tytule newsa kodu html: <a href='www.jakasstrona'>Jakaś strona</a>, podobnie jak można to zrobić w menu pionowym po opisanych na forum zmianach.

Przy okazji życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych!!!
Edytowane przez czarkowsky dnia 23.12.2006 13:53:24

www.miserere.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 01:20:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pako
czarkowsky napisał/a:
Czytałem na forum jak zrobić linkujące tytuły newsów (działają jak 'czytaj więcej'Wink.
A co w przypadku kiedy news jest skrótem artykułu, czy innej strony z innego działu i tytuł powinien przenosić na tę właśnie stronę? Np. w newsie opisałem pokrótce jakiś program i chciałbym, aby tytuł był linkiem do strony z programami.
Idealnym rozwiązaniem byłaby możliwość wpisywania w panelu administratora w tytule newsa kodu html: <a href='www.jakasstrona'>Jakaś strona</a>, podobnie jak można to zrobić w menu pionowym po opisanych na forum zmianach.

Przy okazji życzę wszystkim radosnych Świąt Bożego Narodzenia w gronie najbliższych!!!

Było to nie dawno na forum...
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
czarkowsky
Czy masz coś do powiedzenia, czy nabijasz sobie kolejny nic nie mówiacy post!!! Zanim odpowiesz przeczytaj dokładnie pytanie!!!

...no cóż przejrzałem jeszcze raz i nie mogę znaleźć. o tytułach linkujących do całego newsa znalazłem kilka razy, ale o linkujących do dowolnej strony...?
Edytowane przez czarkowsky dnia 23.12.2006 15:38:25

www.miserere.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl