ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 12

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
kto pierwszy rzuci kamień?
qwertyuiop
No więc witam wszystkich użytkowników...
Być możliwe, że tylko nieliczni przeczytają tego posta, gdyż mogę zostać usunięty z listy, albo dostane banana od razu... ale trudno.
Chciałem zrobić wszystkim niespodzianke, bo nie jestem może z wykształcenia informatykiem, ale uwielbiam zabawe związaną z robieniem stronek, a support uważam za konkretną enklawę ludzi znających się na rzeczy w mniejszym lub większym stopniu.
Ale może przejdę do rzeczy... otóż leżąc sobie wieczorkiem w cieplutkim lóżeczku wymyśliłem, że zapodam na forum przed świetami (żeby finał był akurat na wigilię) choinke i każdy, kto będzie chciał sciagnie ja sobie i dorzuci jakiś gadżet typu bombka, łańcuch, prezent ... (po konkursie na logo stwierdziłem, ze jest tu troche chłopa znających się na grafice i będzie to pikuś dla większości), żeby nie było bajzlu każdy miał napisać posta "ubieram choinke" i potem go edytować i wrzucić ubraną przez siebie (liczyła by się tylko finezja) ... i tak następny i następny... do świąt choćby nawet ubrało ją kilka osób i tak było by przyjemnie (przynajmniej tak mi się zdawało). Ale dalej ... no więc stwierdziłem "nie mam wielkiego doświadczenia, więc zwrócę się do speców od grafiki" (przeglądnąłem stronki użytkowników i wybrałem jednego - nieważne kogo), oczywiście napisałem do administracji... też nieważne do kogo (ps Arox dzięki, jako jedyny odebrałeś mój plan pozytywnie).
Ale gadam i gadam a dowodów nie ma... screen poniżej przedstawia dokładną wiadomość. Opisałem ją, bo nie ocenia się kogoś po jednym poście (chyba, że ja spadłem z tej samej choinki co wymyśliłem)

images1.fotosik.pl/308/2172edf30317ec56.jpg

Może minimalnie przesadziłem, ale trudno stało się:
więc oficjalnie przepraszam tego co nazwałem go "chamem" chociaż on sam doskonale wie, ze tak o nim nie uważam

A tego kto mnie podkablował bez wymiany nawet jednego wyrazu ze mna, życzę ... udanej eliminacji kolejnych użytkowników supportu...

Z poważaniem i szacunkiem dla reszty:
qwertyuiop
czyli
mgr Jarosław Rusek

PS jak macie rzucać to tylko otoczakami Grin

Poprawilem fotke, bo byl blad w technice/Pieka
Edytowane przez Pieka dnia 18.12.2006 22:04:43

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:21:52
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Nie mam tyle krzepy, aby Mount Everest dzwignac...

omc inz Robert aka Wooya
Edytowane przez Wooya dnia 18.12.2006 22:07:04
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Piotrroger
Nie wiem o co tu chodzi, ale pomysł z choinką jest świetny.

http://spartabks.boo.pl
jantom
A cóż my mamy uczynić? Sam żeś zobaczył, że my drażliwym tworem tego Supportu jesteśmy, jednakoż ujrzałeś swą winę. Jedynym co zostaje, to wybaczyć w tym świątecznym okresie, a w najgorszym wypadku wsadzimy Cię na czubek choinki (a może czubek choinki w Ciebie? wybór pozostawiam zainteresowanemu)Wink

http://jantom.info
Pieka
qwertyuiop napisał/a:
..oczywiście napisałem do administracji... też nieważne do kogo (ps Arox dzięki, jako jedyny odebrałeś mój plan pozytywnie)...

Dziekuje po raz enty...
W takim razie jak to nazwiesz?
Do qwertyuiop
Data 16 grudzień 2006 12:36
Temat RE: koncepcja
Czesc Smile

Jestem za, wiec masz zielone swiatlo Smile

To jest jeszcze ciekawsze od tresci PW, w przypadku ktorej nie chodzi o jej jakosc, tylko o sposob przedstawienia.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qwertyuiop
Wooya: Grin
Piotrroger: widzisz, alfą 145 i omegą 3.0 nie jestem
jantom: masz jakieś zboczenia widze, najpierw mnie na pal chcesz nabijać potem na choinke ... zaczynam się bać bardziej niż tych kamieni Smile
Pieka
Od Pieka
Data 17 grudzień 2006 19:07
Temat RE: koncepcja
Witam,

Moze masz ochote sie ustosunkowac do ponizszego:
http://www.fotosi...6520f.html

Mozesz oczywiscie nic nie pisac, i byc moze nie pogorszyc swojej sytuacji.

nic nie pisze ...
Edytowane przez qwertyuiop dnia 18.12.2006 22:41:02

Pieka
Chcesz mnie sprowokowac? To jest odpowiedz koncowa i nie ma nic do rzeczy jesli chodzi o moje zapatrywania wzgledem przedstawionego pomyslu.
Bylem za, a Ty "raczyles" napisac kilka postow wyzej, ze nie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
qwertyuiop
Pieka usuń ten temat, bo to zmierza w zupełnie innym kierunku niż miało zmierzać !
Edytowane przez qwertyuiop dnia 19.12.2006 09:47:41

SebaZ
ty sam nie wiesz do czego miało to zmierzać. Ja nie zrozumiałem o co tu chodzi. Coś tam o choince, o Twoim pomysle, o kilku PW, o rozmowie z adminami i NIC WIECEJ. Jednym słowem napisałeś pierdoły to i masz pierdoły...
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Piotrroger
qwertyuiop napisał/a:
Piotrroger: widzisz, alfą 145 i omegą 3.0 nie jestem

?? Gdzie ja coś takiego napisałem ??

http://spartabks.boo.pl
Johny
Weźcie dajcie spokój i zostawcie biednego bezbronnego @qwertyuiop'a... Jak dla mnie bardzo ciekawy pomysł, i nie moge zrozumieć jak niektórzy go nie mogą zrozumieć xD Pokój ludziska święta idą Wink

www.dobre-filmy.pl
Krzysztofer
też uważam że to dobry pomysł ! Smile róbmy choinkę a na czubek choinki mozecie dac mnie(jestem sadomasochistą) Grin

www.Game-World.xx.pl
Pieka
Johny napisał/a:
Weźcie dajcie spokój i zostawcie biednego bezbronnego @qwertyuiop'a... Jak dla mnie bardzo ciekawy pomysł, i nie moge zrozumieć jak niektórzy go nie mogą zrozumieć xD Pokój ludziska święta idą Wink

Chyba nie rozumiesz czegos. Od samego poczatku jestesmy otwarci na Wasze propozycje, a kolega @qwertyuiop ma od calej administracji zielone swiatlo, o czym doskonale wie.
Teraz rodzi sie pytanie... O co mu chodzi? Dlaczego zamiast realizowac swoj bardzo fajny i ciekawy pomysl, woli zakladac takie tematy?

Pytanie nastepne, czy ma zamiar wprowadzic to w czyn, czy tylko na tyle go stac? Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
Pieka napisał/a:
Pytanie nastepne, czy ma zamiar wprowadzic to w czyn, czy tylko na tyle go stac? Wink

Myśle że stać go na wiele Wink

www.dobre-filmy.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl