Zobacz temat
Zwiększenie odstępów między linkami w menu.
|
|
darkol |
Dodany dnia 08.03.2005 18:17:26
|
Przedszkolak Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Tak jak w temacie. Wie moze ktoś jak nieco zwiększyć odstępy (w pionie) linków. Pewno należy wprowadzić coś w stylu css, tyle tylko gdzie i co? Czy zmienić nalezy coś w stylu, który odpowiada za sam odnośik, czy też nalezy to zrobić ze stylem odpowiadającym za wygląd całego danego panelu? I aby nie robić nowego topiku... Co należy dodać, aby oprócz daty na belce mieć również aktualny czas wraz z upływającymi sekundami, tak jak jest to widoczne na tej stronie? Pozdro i tks z góry za wszelkie info |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 20:33:06
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 08.03.2005 21:50:28
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
fusion_infusions/navigation_panel/navigation_panel.php dodajesz w pętli while jedno <br> i gotowe Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
darkol |
Dodany dnia 09.03.2005 17:39:53
|
Przedszkolak Postów: 80 Pomógł: 1 Data rejestracji: 01.12.2004 18:11 |
Seba dzięki za odzew... ale nie do końca o to mi chodzi, po zastosowaniu twej rady... te odstępy są stanowczo za wielgachne. Chodziło mi raczej o bardziej subtelną odległość między linkami, zapewne należy coś dodać lub zmienić w pliku ze stylem, ale jak do tej pory (choc już próbowałem) nie wiem co za to odpowiada, i za nic nie mogę dojść czy zmienia się to w stylu linków czy też w stylu, który odpowiada za wygląd danego panelu na stronie. Istnieje na to jakiś sposób? |
|
Przejdź do forum: |