Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Mam pytanie w jaki sposób można zmienić wygląd galerii by odpowiadał moim potrzebom. Wygląd miałby być następujący (wszystko byłoby zrobione konkretnie w GALERII, także że boczne panele widać)
Z lewej strony była by lista zdjęć (miniaturki) ułożone z góry na dół (jeżeli byłoby ich dużo to warto mieć jakiś suwak do poruszania się). Po kliknięciu na miniaturkę pojawiałoby się zdjęcie w normalnych rozmiarach (z opisem, datą i autorem = czyli tak jak jest standardowo w galerii). Jest to realne do wykonania? Bo przeglądając modyfikację nie natknąłem się na coś takiego.
Drugie moje pytanie.
Czy podczas dodawania obrazków (nie galerii) do newsów/artykułów można w momencie przerzucania na ftp zrobić dwie następujące kwestie:.
1. Żeby można było wybrać katalog do którego można skopiować ten plik
2. Żeby podczas dodawania zdjęcia (np. o rozmiarach 1000x1000) zmieniało się ono automatycznie na taki rozmiar jaki bym chciał (np. 200x200 - wartość ta byłaby stała)