ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 24

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Lamerstwo :P
Johny
No więc robie taki temacik bo już mnie coś trafia od tych lamusów Wink W tym temacie piszcie o lamerskich stronach Pfft Ja zacznę pierwszy. No więc dzisiaj buszując po forum wlazłem sobie do tematu "wasza wesoła twórczość" i do tematu pana @Piotrroger... Oczywiście był link do jego stronki no więc wszedłem na nią i jako wzorowy "odwiedzacz" pierwsze co zrobiłem to ruszyłem do regulaminu. Oczywiście regulamin zerżnięty na cacy z mojego portalu. Zmienione tylko było to że za wykroczenie jest minusowy punkt czy jakoś tak,a u mnie jest ostrzeżenie.... jego strona to www.24h.boo.pl a moja www.funs.xt.pl... Zerknijcie ocencie to.

btw. pod regulaminem pisze że jego kopiowanie jest zabronione :/

www.dobre-filmy.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:48:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
wiesz co to znaczy lamer? tylko lamer nazywa innych lamerami nie znając znaczenia tego słowa.

a tak przy okazji to jest napisanemówiąc może się zdarzyć tak powiedzieć ale w piśmie? to jest dopiero lamerstwo z dziedziny gramatyki j. polskiego
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

marpar
SebaZ napisał/a:
wiesz co to znaczy lamer? tylko lamer nazywa innych lamerami nie znając znaczenia tego słowa.

a tak przy okazji to jest napisanemówiąc może się zdarzyć tak powiedzieć ale w piśmie? to jest dopiero lamerstwo z dziedziny gramatyki j. polskiego

Co nie zmienia faktu ze kopiowanie materiałów z innych stron nie jest fair wobec innych uzytkowników sieci...
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Johny
@SebaZ no to mnie potraktowałeś... Ale jednak nic nie napisałeś o tym kopiowaniu Wink pzdr.

www.dobre-filmy.pl
mugolek
ale chmstwo. całkowicie zerżnięte. ktoś nad tym pracował a ten Ctrl+C i Ctrl+V.

www.gimnazjum-ranizow.yoyo.pl
myrcin
Johny, a pisałeś do tego kolesia maila w tej sprawie, ja miałem podobnie nieprzyjemności i na szczęście odpowiedni mail do takiej osoby wystarczył...

SebaZ napisał/a:

Ta forma jest już "dopuszczalna", ale i tak uznawana za potoczną... takie jest orzeczenie Rady Języka Polskiego w tej sprawie, choć dla wielu osób i tak ta forma pozostanie błędem, co nie zmienia faktu, że pospieszyłeś się SebaZ z tym gramtycznym lamerstwem...

http://www.magnetic-esports.net/
crasch
Nie chcecie wiedzieć jakie przyjemności ja miałem Grin na niektórych sajtach spotykam moje artykuły, buszując po necie natrafiłem na rosyjsko-języczną sajt który kopiowała odemnie co się tylko dało. Kiedy indziej trafiłem na jakąś stronke o GTA która również skopiowała przedewszystkim theme strony.. Cóż, jest tego wiecej - nic z tym nie zrobimy. A jak już ktoś podejmnie wyzwanie, to walka z takimi osobnikami jest bardzo żmudna i nie przyjemna (doświadczałem na własnej skórze). To co Ty Johny doświadczasz (kopiowanie regulaminu) to jeszcze nic, uwierz mi.
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisał/a:
Nie chcecie wiedzieć jakie przyjemności ja miałem Grin na niektórych sajtach spotykam moje artykuły, buszując po necie natrafiłem na rosyjsko-języczną sajt który kopiowała odemnie co się tylko dało. Kiedy indziej trafiłem na jakąś stronke o GTA która również skopiowała przedewszystkim theme strony.. Cóż, jest tego wiecej - nic z tym nie zrobimy. A jak już ktoś podejmnie wyzwanie, to walka z takimi osobnikami jest bardzo żmudna i nie przyjemna (doświadczałem na własnej skórze). To co Ty Johny doświadczasz (kopiowanie regulaminu) to jeszcze nic, uwierz mi.

ja mialem podobnie
zerżneli cala strone prócz theme, wieksszosc modów a strone nazwali Big Power Portal... (moja to Power Portal)
nawet nazwy nie umieli wymyslec
Edytowane przez JazOOn dnia 22.11.2006 02:25:24

Pieka
JazOOn napisał/a:
zerżneli cala strone prócz theme, wieksszosc modów a strone nazwali Big Power Portal... (moja to Power Portal)
nawet nazwy nie umieli wymyslec

Daj linka Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
no to było dość dawno Smile jakies 8 miechów temu Smile ale troche powalczyłem i skonczyli działalność Smile zreszta crasch też widział....

Johny
To jest naprawdę chamstwo... Jakby przynajmniej zapytał może byśmy się jakoś dogadali. A nie tak wykradać komuś ze stronki Pfft @myrcin nic do niego nie pisałem Pfft
Edytowane przez Johny dnia 22.11.2006 15:19:44

www.dobre-filmy.pl
SebaZ
marpar napisał/a:
Co nie zmienia faktu ze kopiowanie materiałów z innych stron nie jest fair wobec innych uzytkowników sieci...
dokładnie
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl