ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 22

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
S@motność w sieci - obraz...
Shaolin
Jako że to hyde park to wrzucę nurtujące mnie już naprawdę długi czas pytanie.

Otóż, S@motność w sieci (notabene niezbyt ciekawy, chyba że ktoś lubi oglądać Cielecką nago... :P) tak mniej więcej na początku ma scenę, w której Cielecka i Chyra licytują na Allegro ten sam obraz. No i pytanie brzmi: czyj to obraz?!

Ja już wariuję, bo obraz, w przeciwieństwie do filmu, cholernie mi się podoba :-). I muszę wiedzieć czyjego jest autorstwa :-)
working

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:28:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Zrob screena i wstaw, to zobaczymy, bo ogladac film dla samego obrazu... Pfft
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
as
Właśnie... co tam obraz - trochę płótna popaćkanego farbą (nie ma to jak być ignorantem). Nagie ciało Cieleckiej... to jest narkotyk i pole do popisu dla moich marzeń sennych.
as

SebaZ
Obraz, obrazem, ale wyrażę opinie 2 moich współlokatorek o filmie. Jedna czytała książkę, obie oglądały film - razem w kinie. Ta druga, która książki na oczy nie widziała często zwracała się do pierwszej z pytaniem: " a dlaczego to się teraz wydarzyło" itp..., czyli krótko mówiąc zdarzają się momenty, w których bez książki nie wie się co?, skąd? i dlaczego się wydarzyło?

Co do obrazu: jestem w trakcie ściągania filmu (oczywiście na potrzeby własne Wink ) i wtedy postaram się pomóc.

A tak OffTopicowo: czy wiecie kto jest na obrazku z załącznika GrinGrin

pozdro
Seba

P.S. chyba tylko Shaolin będzie wiedziała Pfft podkreślam chyba Smile

///edit

co jest nikt nie wie czyja to fota?
SebaZ dodał/a następującą grafikę:
natchnienie_1.jpg

Edytowane przez SebaZ dnia 19.11.2006 18:00:50
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pako
hmmm coś kojarze ale... nie wiem dokładnie kto... SEBAZ daj jakoś podpowiedz Pfft
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
Johny
@SebaZ twoja współ lokatorka? Wink

www.dobre-filmy.pl
SebaZ
Johny napisał/a:
@SebaZ twoja współ lokatorka? Wink
no niestety moje współlokatorki nie są tak ładne Wink

Szczerze mówiąc jak to zainteresowana osoba zobaczy, może się wypowie albo da mi z[cenzura]kę GrinGrin wtedy powiem kto to. Narazie jestem na 99% pewien kto jest na obrazku. Znalażłem go wczoraj na moim przepastnym dysku - ten był to wynik zabawy w photoshopie sprzed roku GrinGrin
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pako
Więc może @Shaolin Grin?
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
SebaZ
nie wypowiadam póki modelka sie nie odezwie (pewnie tego nie zrobi :/ )

Marcow
Ja muszę najpierw zobaczyć film a później tutaj coś napiszę.
www.miktam.pl .::Tylko Dobra Muzyka z Dobrym Przesłaniem::.

www.miktam.pl
as
To @Shaolin w swojej krasie i ozdobie. Na sobie ma kurtałkę zakupioną na Różyckiego za 9 stówek z okładem. Tylko, że... kiedy ją ostatnio widziałem nie miała tych kropek na nosie i pod lewym okiem...
as

SebaZ
hehe czyli AS mnie wydałPfft (tylko nei pamietam skąd ja tą fotke mialem)

Krzysztofer
ale...ł...piękna kobieta Cool

www.Game-World.xx.pl
Johny
Shock @Shaolin ile masz lat? xD Nie no żartuję Wink (kobiet o wiek się nie pyta, wiem...)

www.dobre-filmy.pl
as
Wiek @Shaolin nie jest tajemnicą, gdyż już pół roku temu padała, że ma 15 i połek. Więc na dzień dzisiejszy, to taka stara szesnastka z niej. Dla nas młodych, gniewnych i napalonych, to prawie że próchno... nie ma się czym podniecać
Edytowane przez as dnia 20.11.2006 19:20:16
as

SebaZ
stara szesnastka
hehe chyba wiecej Pfft

Co do fotki to chyba jednak nie Shaolin....
Edytowane przez SebaZ dnia 20.11.2006 23:38:11

Shaolin
Nie moja fota...
Osoba jest jakby znajoma, natomiast patrzę w lustro na tyle często żeby być pewna, że to nie ja :)

15 i pół roku?
No ciut więcej :P
Edytowane przez Shaolin dnia 20.11.2006 23:42:33
working

SebaZ
Shaolin napisał/a:
Nie moja fota...
Osoba jest jakby znajoma, natomiast patrzę w lustro na tyle często żeby być pewna, że to nie ja Smile
po rozmowie z tobą cos mi swita ze rzeczywiscie to chyba jednak nei Ty... no cóż... mniejsza z tym Smile

Shaolin
CO do obrazu: to ten w tle. Lepszej foty nie znalazłam :/
http://i.wp.pl/a/.../1big.jpeg
working

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl