ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Bład we wtyczce "WebStats"
karliko
Zainstalowałem wtyczkę WebStats...nie było żadnych problemów.....

Ale nie zlicza wogóle wejść !!! Nic nie pokazuje.......... puste pola.....juz od dłuższego czasu...

A na górze pisze : Site statistics -- adres strony - Styczeń 2006 - nie wiem czy ma tak być........ ?

Proszę o pomoc

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 04:23:38
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
karliko
Aha...posiadam konto www na 100webspace.com ....moze to dlatego..?

Prosze o odpowoedź jeśli ktoś miał tez taką sytuacje.

chaosik
musze powiedziec ze ten mod jest calkowicie nieudany zawsze sa jakies problemy ja sciagnalem sobie ten mod z http://www.php-fu... ale tez na poczatku cos nie gralo znikla mi prawa i srodkowa czesc strony ale jak pokombinowalem z blokami to wkoncu dziala i narazie dobrze zlicza wejscia cyas i daty

www.stasilo.de
BlackDog
hmm, coś mi sie wydaje że nie mówicie o tym samym Smile

ale swoja droą, ten mod oczywiscie tez jest h** napisany jak wiekszośc i dziwnym trafem u większosci jego użytkowników nie dziala poprawnie Sad
Edytowane przez BlackDog dnia 07.03.2005 09:20:12

BlackDog
hmm, tak testuję tą wtyczkę, i testuje, i zauważyłem kolejna prawidłowosc w jej nieprawidłowym działaniu:

Mianowicie, zasada jest taka

Jak ustawisz sobie do niej dostep jako publiczny, i klikniesz na linku do niej jako niezalogowany - gosc, to wszystko ładnie działa

Ale jak ustawisz do nie dostep jako Super-Admin, i klikniesz sobie na statystyki, to właśnie pokazuje takie qowno, czyli u góry akś zbajezony miesić, a niżej puste pola

Nie wiem dlaczego to tak dziwnie jest, ale coś czuje, ze znowu ktoś kto pisał tego skrypta, nie potestowała go za dobrze zanim puścił go w siec, i jest jak jest

Pzodrawiam - spróbujcie potestowac sobie go,

mareg
Są dwa MODy, WebStats z datą 3.02.2005, w tłumaczeniu Shaolin (działający) i Stats-Website_Statistics z datą 21.01.2005, który jest beznadziejny. Sprawdź którego używasz, aha, może troszkę więcej pokory w komentarzach - nie pisz wszystkiego, co Ci ślina na język przyniesie Pfft

BlackDog
stary, powiem jedno - nierozqrwaśmieszaj mnie, dobrze, bo mam wrażenie, ze to m byc jakaś groźba, a pisze to co uważam za słuszne, a jak Ci sie nie podoba, to stary nie czytaj moich wypowiedzi, tylko jak widzisz posta napisanego przezemnie, to użyj rolki na swojej myszce i przewiń te kilka-kilkanacie wierszy w dół, a świat stanie sie dla Ciebie prostszy.

A po za tym i tak nie masz racji, skoro taki błąd jak wyżej występuje, bo niestety, drogi kolego , ale korzystam wlaśnie z tej wersji MODa o której mówisz - w tłumaczeniu Shaolina - i jednak niejest wszystko ok, bo po zalogowaniu statystyki nie działają, a gdy wejdziesz na nie jako niezalogowany gość, to wszystko gra - jak nie wierzysz, to sobie wejdź
http://www.blackd... testowe konto o parametrach testowe/testowe - wypróbuj działanie zaraz po wejściu, jako gość - wszystko hula pięknie łądnie.

A zaloguj się - testowe/testowe własnie - no i zobacz jak wtedy ciekawie statystyki wyglądają.

Edytowane przez BlackDog dnia 09.03.2005 17:02:57

BlackDog
no i co drogi kolezko, zdziwiłes sie ??

mareg
1. Sprawdziłem, wygląda kiszkowato, ale raczej szukałbym przyczyny w ustawieniach servka, a nie w MODzie. U mnie działa, ciekawe jak u innych?
2. Po co ten protekcjonalny ton panie "koleżko" ? Zaniżasz poziom dyskusji niestety. Chodziło mi o to, że twoje komentarze cechuje napastliwy ton. To jest Open Source i jak ci sie MOD nie podoba lub nie działa, to go popraw i sie pochwal jaki jesteś dobry. Nie czepiaj się - nie umiesz zrobić lepiej, to mordeczka w kubeł i słuchaj mądrzejszych od siebie. A jak umiesz to pokaż. Cool

woymil
Przerobiłem Webstats na całkowicie po polsku. Zapraszam do sciagania. Tłumaczona wersja jest załączona do tego postu.
woymil dodał/a następującą plik:
MOD - WebStatspl[72].rar [68.07kB / 326 Pobrane]

Koordynator Podlaskiego Stowarzyszenia
Badaczy Zjawisk Niezwykłych
"Terra Incognita"

http://ti.org.pl

http://ti.org.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl