ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
baza z v.5.00 do v.5.01 ??
xman
Siema,właśnie zainstalowałem na serwerze 100webspace.com fusiona extreme pack v5.01 ten z strony wwolda,mam backup bazy danych z fusiona v.5.0 moge go wrzucić do v.5.01 ?? A i jeszcze 1 rzecz,wie ktoś jak się pozbyć reklam na 100webspace.com ? Z góry dzięki za odp GrinGrin...

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:34:05
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xman
POMOŻE KTOŚ ?? Mam zainstalowane świeże v.5.01 i mam backupa z v.5.00,moge go jakoś wrzucić do v.5.01 ?? Hmm albo ewentualnie powiedzcie jak zrobić backupa w v.5.00 (jakie tabele wziąć do backupa,wszystkie czy tylko te podstawowe),żeby pasował do v.5.01. Zależy bo ma troche userów,postów itp.,nie chcę wszystkiego od nowa zaczynać.A może da się tylko niektóre tabele z v.5.00 (ta od userów,postów,artów. itp) wgrać do bazy w v.5.01 ?? POMÓŻCIE !!SadSad

sonar
mam dla ciebie zla wiadomosc... mianowicie ja tez mialem taki problem i.... musisz znow wgrac fusiona 5.0 przywrocic tamta baze i zrobic upgrade'a...
www - moje portfolio
mw_artysta.png

slawomirpacyk.pl
xman
Ehhhh,szkoda....SadSad,ale dzięki za info...Wink

xman
sonar napisał:
mam dla ciebie zla wiadomosc... mianowicie ja tez mialem taki problem i.... musisz znow wgrac fusiona 5.0 przywrocic tamta baze i zrobic upgrade'a...

Heh tak pomogło i działa GrinGrin !!! Teraz tylko parę drobnych problemów,stronke przeniosłem na webspace100.com,a oni dodają jakieś linki na górze strony,mi też do dodali,zobaczcie www.xmans.prv.pl,mam ustawioną skórkę sunset i może mało to widać,ale te kreski które pozostały są widoczne,jak tego się pozbyć ?? Jakiś kod jak na reklamy lycosa ? Wink A v.5.01 na forum jest taki przycisk jak "Raport" (on jest napisany tekstem,ja chce zamiast niego wstawić przycisk graficzny,gdzie to zmienić??),po kliknięciu w niego owtiera się to co ma się otworzyć ale jest po angielsku SadSad,jak zmienić żeby było po polsku ??Grin

Hayne
na 100webspace bodajze sie nie da usunac Smile

btw. zmniejsh baner bo pod 1024 rozdzialka rozwala strone (nie wspomne jakby ktos uzywal 800 ... nieee ;P)

http://extreme-fusion.pl/news.php
xman
Hehe,ok spox,szkoda że nie da się tych reklam wywalić Sad

SebaZ
co się nie da. Da się napewno ( tylko ja jeszcze nie wiem jak Pfft)
poza tym jak je wywalisz to prędzej czy póxniej zablokują albo usuną Ci konto
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl