Zobacz temat
POGODA LOTNICZA IMGW
|
|
Mighty-Wings |
Dodany dnia 12.11.2006 12:08:52
|
Przedszkolak Postów: 12 Data rejestracji: 30.10.2006 12:36 |
potrzebuje skryptu (moge zaplacic), ktory w panelu srodkowym (gornym), wyswietlalby informacje zaczerpniete z IMGW. Chodzi konkretnie o pogode dla lotnictwa. Jest to tzw oslona lotnicza - prognoza obszarowa. Mozna wybrac jeden z wielu regionow i uzyskac aktualna prognoze pogody, ktora uzywa sie w planowaniu lotow. To o czym mowie znajduje sie na stronie www.imgw.pl -> system obslugi klienta -> oslona lotnicza - prognozy obszarowe. Na mojej stronie potrzebuje wlasnie sama taka tabele z 19 obszarami - dzialajaca tak jak na stronie IMGW. Czy da sie to zrobic?? ps. nie dziala skrypt, ktory umozliwia wyswietlanie dowolnej strony w panelu... Prosze o odpowiedz Pozdrawiam! |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 01:42:45
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
SebaZ |
Dodany dnia 12.11.2006 17:59:59
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
jedynie za pomocą funkcji fsockopen() ale może byc ona zablokowana, wtedy pozostaje użyć cURL, tylko jest jedno zasadnicze pytanie, czy posiadasz login i hasło, jesli tak to raczej problemów nei powinno byc, jesli jednak nei posiadasz to ciezko bedzie :/
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Mighty-Wings |
Dodany dnia 13.11.2006 12:36:41
|
Niestety nie posiadam loginu. Jest tylko mozliwosc zalogowania sie jako gosc. Sposoby, o ktorych piszesz sa dla mnie chyba za bardzo zaawansowane Dodatkowy problem to taki, ze najlepiej byloby wyswietlic ta strone bez bocznego i gornego menu - chodzi mi tylko o ta tabelke... zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac... dlatego zaproponowalem, ze moge zaplacic za pomoc... bo ktos by musial poswiecic troche swojego czasu... |
|
|
SebaZ |
Dodany dnia 13.11.2006 13:31:45
|
Zaawansowany Postów: 1598 Pomógł: 2 Data rejestracji: 10.11.2004 22:39 |
jak napisaqłem bez loginu ciezko bedzie. Nawet przy wejsciu jako gosc otrzymujesz klucz dostepu odpowiadający sesji z serwerem. Wygasa on bardzo szybko i nie sposób jest ustawic pobierania danych...
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.
|
|
|
Mighty-Wings |
Dodany dnia 14.11.2006 11:15:56
|
rozumiem... szkoda no ale jak sie nie da to sie nie da... moze uda mi sie zalatwic login do serwisu. Dzieki i pozdrawiam! |
|
Przejdź do forum: |