ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 34

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
POGODA LOTNICZA IMGW
Mighty-Wings
potrzebuje skryptu (moge zaplacic), ktory w panelu srodkowym (gornym), wyswietlalby informacje zaczerpniete z IMGW. Chodzi konkretnie o pogode dla lotnictwa. Jest to tzw oslona lotnicza - prognoza obszarowa. Mozna wybrac jeden z wielu regionow i uzyskac aktualna prognoze pogody, ktora uzywa sie w planowaniu lotow. To o czym mowie znajduje sie na stronie www.imgw.pl -> system obslugi klienta -> oslona lotnicza - prognozy obszarowe. Na mojej stronie potrzebuje wlasnie sama taka tabele z 19 obszarami - dzialajaca tak jak na stronie IMGW.
Czy da sie to zrobic??

ps. nie dziala skrypt, ktory umozliwia wyswietlanie dowolnej strony w panelu...

Prosze o odpowiedzSmile
Pozdrawiam!

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 01:42:45
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
jedynie za pomocą funkcji fsockopen() ale może byc ona zablokowana, wtedy pozostaje użyć cURL, tylko jest jedno zasadnicze pytanie, czy posiadasz login i hasło, jesli tak to raczej problemów nei powinno byc, jesli jednak nei posiadasz to ciezko bedzie :/
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Mighty-Wings
Niestety nie posiadam loginu. Jest tylko mozliwosc zalogowania sie jako gosc. Sposoby, o ktorych piszesz sa dla mnie chyba za bardzo zaawansowaneSmile Dodatkowy problem to taki, ze najlepiej byloby wyswietlic ta strone bez bocznego i gornego menu - chodzi mi tylko o ta tabelke... zupelnie nie wiem jak sie za to zabrac... dlatego zaproponowalem, ze moge zaplacic za pomoc... bo ktos by musial poswiecic troche swojego czasu...

SebaZ
jak napisaqłem bez loginu ciezko bedzie. Nawet przy wejsciu jako gosc otrzymujesz klucz dostepu odpowiadający sesji z serwerem. Wygasa on bardzo szybko i nie sposób jest ustawic pobierania danych...
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Mighty-Wings
rozumiem... szkodaSad no ale jak sie nie da to sie nie da... moze uda mi sie zalatwic login do serwisu.
Dzieki i pozdrawiam!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl