ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 25

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Mamy nowe autko - foto :D.
crasch
Cześć,

Na życzonko paru użytkowników supportu podsyłam fotki nowego autka które nabyłem wraz z moją 4-osobową rodzinką Grin. Lubimy spore autka i auta amerykańskie (właściwie to ja z ojcem Smile z siostą i mamuśką jest inaczej Wink ale juz sie chyba przekonaly) i zdecydowaliśmy sie na coś takiego, co zwą Hummerem H2 Smile powiem szczerze, że to czołg i to na prawde, jest wielki momentami drogi nie starcza (z tego co mi ojciec mówił gdy go kupił i jechał do domu nim 300-350km) ale co tam, tu chodzi o efektywnosc i piękność tego auta - dla mnie jest śliczne Grin i wygodne też Wink podróżować na pewno będzie sie dobrze (np. dzięki 4x lcd/dvd i anteną tv Grin). Dobra foto (5 fotek - robione fonem Smile). Rejestracje i różnie info musiałem zakryć Wink. Przy okazji zobaczycie kawalek mojego podwóreczka Wink: ok foto:

img214.imageshack.us/img214/1248/1jv4.th.jpgimg220.imageshack.us/img220/6867/2yo3.th.jpgimg177.imageshack.us/img177/4832/3nh1.th.jpg
img82.imageshack.us/img82/1364/4wz7.th.jpgimg295.imageshack.us/img295/2979/5kg6.th.jpgimg295.imageshack.us/img295/1562/6le9.th.jpg

Nie długo podam jakies foto ze środka Smile. Na foto nie wiadac, ale to na prawde kolosalne auto - jest większy od min. popularnego Forda Transita Grin. Przęcietnemu chopowi (1.80m) koła sięgają prawie do pasa Smile. Sie rozpisalem. Heh, to by było tyle.

Pozdrowienia!!
crasch
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:37:33
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
wilczek
o Shock super bryczka duze jak nie wiem Grin
Do napędu posłużył silnik benzynowy V8 Vortec 6.0 l o mocy od 316 KM. Stały napęd na cztery koła przekazywany jest za pośrednictwem automatycznej, czterobiegowej skrzyni biegów i dwubiegowego reduktora. Hummer H2, tak jak Hummer H1, jest w Polsce samochodem ciężarowym, gdyż jego masa dopuszczalna całkowita wynosi 3900 kg.

źródło: wikipedia.pl

no to masz ładna ciężarówke. ciekawe ile pali na 100 Grin
Edytowane przez wilczek dnia 11.11.2006 12:15:32

Johny
@Crasch to widać że Ty nadziany jak nie wiem co xD Zajefajne o takim autku to wielu z nas może jedynie pomarzyć Wink Racja troche dużawe no ale co tam Pfft

www.dobre-filmy.pl
JazOOn
tak jak mówiłem crasch w rozmowie na ggSmile zamów chromy ze spineramiSmile ogólnie furka spoko mimo iż nie przepadam za terenówkami Smile wole coś niższego, stuningowanego Grin

qwertyuiop
@crasch - sprzedaj dvd i zapłać za serwer Wink Grin próbowałeś nim pod pionową ściane wyjechać, bo po parametrach można stwierdzić, że się da Wink
@Jaz00n - ta nie ma jak zawias beton i sporo alumunium Wink

crasch
O to chodzi by była duża Grin ojciec to już wogóle kocha kolosalne auta Smile. Ja również Smile. Co do spalania, to sie zobaczy Smile poprzednie autko nasze to był Lincoln Navigator tak więc juz się przyzwyczajamy do dużego spalania Wink. Może dziś wrzuce foto ze środka Smile. Zastanawiamy się nad alusami, chromami. Ale czy warto? To potężna terenówka ale pewnie i tak na początku żal jej nam bedzie na teren Wink a chromy w teren to nie dobra para szczerze Smile chociaż możliwe, że sie skusimy - ale czy ze spinerami (JazOOna sugestia Grin) hm sam nie wiem.. Smile
pozdro!!
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Johny
@Crasch a pewnie w garażu masz jeszcze jakiegoś super odrzutowca tylko zapomniałeś powiedzieć ? Wink

www.dobre-filmy.pl
crasch
Taaa, 2x F16 Grin heh. Co myślicie o tych chromach: http://chromowane...ti/109.php ? Smile Pewnie i tak ich nie kupimy, ale co tam można porozmyślać 'w razie czego' Wink.

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

SebaZ
hehe juz miałem zapytać co twoi starzy robią? maja jakis niezłu interesik zapewne Smile no chyba, że z webmasterki tyle wyciągasz Wink a na poważnie: sprowadzacie auta czy co?
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

crasch
Wiedzialem, ze wkoncu beda pytania tego typu Smile. Ja webmastęrką zajmuje sie tylko dla przyjemności przedewszystkim Smile a interesik jaki prowadzimy? Zajmujemy sie autami coś na wzór auto-handlu, kupujemy i sprzedajemy. Wiecej zdradzic nie moge Wink i prosze nie pytac mnie czym sie zajmujemy, bo to troche nie zręczne pytanka Grin. Teraz foto które robił poprzedni wlasciciel (jest środeczek Wink):

img247.imageshack.us/img247/4125/7oi3.th.jpgimg182.imageshack.us/img182/3664/15gp9.th.jpgimg151.imageshack.us/img151/5633/21to8.th.jpg
img297.imageshack.us/img297/2790/22wb5.th.jpg

pozdro!!

..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Johny
Huh... Normalnie tylko pomarzyć o takiej bryce Pfft a PS2 jest (czy coś podobnego)? Wink

www.dobre-filmy.pl
crasch
PS2 heh, nie ma Smile ale wątpie by z podpięciem był problem Wink audio gra świetnie, mega świetnie Smile teraz tylko musze skoczyc po czystą płytke i nagrać ten kawałek (jestem bardzo ciekaw jak bedzie on brzmial na full nagłośnieniu heh) mowa o tej nutce: CHAMILLIONARIE Feat. KRAYZIE BONE - RIDIN' DIRTY SmileSmile ahh.. Jechalem pół godziny z ojcem, na małą przejaszczke, ludzie-moc ma!! Grin Mimo tego, ze wielki byczek, ale 'odejscie' potężne Shock. Heh, pozdrowienia.
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Piotrroger
Nie no @crash gratuluje Grin Ciekawe ile dałeś za taką bryczkę Pfft Mój daleki bardzo wujek kupił sobie mitsubishi 3000 GP Grin Ma 180 mil na godzinę Pfft Fajnie się tam siedzi Grin A @crash tym samochodem jeździli w jakimś filmie hmmm... tylko nie pamiętam już jakim.... Grin Pozdro

http://spartabks.boo.pl
crasch
Piotrroger napisał/a:
Nie no @crash gratuluje Grin Ciekawe ile dałeś za taką bryczkę Pfft Mój daleki bardzo wujek kupił sobie mitsubishi 3000 GP Grin Ma 180 mil na godzinę Pfft Fajnie się tam siedzi Grin A @crash tym samochodem jeździli w jakimś filmie hmmm... tylko nie pamiętam już jakim.... Grin Pozdro

W sporu dobrych filmach amerykańskich można zpotkać H2 Smile. To prawda. 3000Gp? Raczej 3000GT Smile fajne autko. Smile

pozdro!!
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

JazOOn
crasch napisał/a:
a chromy w teren to nie dobra para szczerze Smile chociaż możliwe, że sie skusimy - ale czy ze spinerami (JazOOna sugestia Grin) hm sam nie wiem.. Smile
pozdro!!

a czy ja powiedziałem, że masz nim wyjeżdżać w teren ? Grin

Pako
szok Shock Ja moge pomażyć tylko.
Zapraszam!
Wszystko o Photoshop-ie!!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

http://webphotoshop.pl
crasch
@Pako - marzenia trzeba spełniać Smile i jak sie chce to sie da..
@Jazoon - ano, racja właściwie Grin

pozdrowienia
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pako
@crasch- dzięki Smile za pocieszenie, może i mi się uda coś zdziałać z muzyką to będę jeździł i innym, jak coś to się ustawimy na wyścig Smile Ale to za pare latekWink pozdrawiam
Zapraszam!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

Johny
Urządzimy mistrzostwa userów php-fusion xD Ja podjade moim kochanym peugocikiem xD

www.dobre-filmy.pl
Pako
Ja też mam obecnie peugota 106 Pfft @Jonhy a ty jakiego masz ?Smile
Zapraszam!
Zapraszam!!!

www.webphotoshop.pl

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl