ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 43

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
nowy skrypt
piotrek99
kto by napisal skrypt katalogowanie ze w tym modzie dalo sie dodawac kategorie i sub kategorie i jak sie bedzie dodawalo jakas rzecz to ma sie wpisywac nazwa rzeczy obrazek opis i

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:02:47
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
Skoro to dział Zlecenia-Praca, to wszyscy potencjalni zleceniobiorcy chcieliby lepiej poznać samą ofertę, ewentualne wynagrodzenie oraz termin wykonania pracy. Można liczyć na współpracę?

http://jantom.info
piotrek99
no ja nie wiem ile by to kosztowalo bo sie tym nie zajmuje ale pasuje mi skrypt "katalogowanie" poniewaz robie dobryt warez na silniku php-fusion wiecej informacji na PW

metaxy
delikatnie mówiąc piszesz niezrozumiale.. ciut jak 14-latek... może mniej... postaraj się sformułować to nieco składniej bo trudno Cię zrozumieć...

http://blog.metaxy.eu/
Johny
metaxy napisał/a:
delikatnie mówiąc piszesz niezrozumiale.. ciut jak 14-latek... może mniej... postaraj się sformułować to nieco składniej bo trudno Cię zrozumieć...

Sory za off'a ale się zdenerwowałem... Ja mam 14 lat tak jak dużo innych ludzi których znam i jak dla mnie to jest obraza. Koleś przystopuj bo niektórzy 14 latkowie wiedzą więcej niż Ty. :/

www.dobre-filmy.pl
marpar
Johny napisał/a:
metaxy napisał/a:

Sory za off'a ale się zdenerwowałem... Ja mam 14 lat tak jak dużo innych ludzi których znam i jak dla mnie to jest obraza. Koleś przystopuj bo niektórzy 14 latkowie wiedzą więcej niż Ty. :/

chyba jednak nie bo metaxy jest adminem na extreme-fusion wiec raczej jakis tępy nie jest Pfft a jakbyś nie zrozumiał to była metafora taka Pfft bo stereoptyp jest taki ze najgupsze pytania zadawają najmłodsi. Choc oczywiscie są wyjątki Wink
pozdrawiam!
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
metaxy
Johny napisał/a:

obraza?? bo?? napisałem że piszesz jak 14-latek... jesteś 14-latkiem?? jeśli obraża Cię to znaczy, że obrazą jest dla Ciebie w ogóle fakt, że tyle lat masz... napisałem, że piszesz niezrozumiale?? a twierdzisz, że jest inaczej?? to napisz specjalnie dla mnie bo widać jestem tak tępy, że jedynie ja tego nie ogarniam...

co do tych 14-latków wiedzących więcej niż ja <hmmm> mimo, że na braki w swojej inteligencji i wiedzy jak na swój wiek i poziom rozwoju nie narzekam to nie twierdzę, że może być taka sytuacja... są różni geniusze i chyle przed nimi czoła... jednak poziom twojej wypowiedzi sprawia, że postawienie hipotezy, że Ty takowym genialnym 14-latkiem jesteś byłaby mocno ryzykowna...

btw. nie jestem Twoim kolesiem... na bycie nim trzeba sobie zasłużyć... a jak narazie nie zasłużyłeś sobie na to...

ps. delikatnie się zdenerwowałem...
Edytowane przez metaxy dnia 10.11.2006 14:18:26

http://blog.metaxy.eu/
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl