Zobacz temat
błąd ?
|
|
Xen |
Dodany dnia 06.09.2004 12:05:30
|
Przedszkolak Postów: 90 Data rejestracji: 01.08.2004 05:15 |
mam pytanie związane z php fusion v 4.01. a dokładnie: jezeli dodaje jakiś artykół to albo nie chce się on wyswietlić (rzadziej), albo ta tabela w której powinien się on znajdować zlewa się z całym prawym panelem tzn. lewe menu i górne są na swoich miejscach a ramka która powinna być pomiędzy menu lewym i prawym łączy się z prawym menu a nad nimi jest belka z tytułem. Myślałem, że może to być problem związany z tym, że uszkodziłem baze danych, jednak to chyba nie ma nic do tego poniważ struktura layouta jest zapisana w stałych plikach na serverze. O co więc może tu biegać ? Adres mijej strony to www.israfil.games... - możecie sami sprawdzić co mam na mysli. A i jeszcze 1: stopka również się z nimi łączy. Czy powodem tego może być to że tak jest zaprojektowany layout i to normalne czy faktycznie to jakiś błąd. I poniekąd związana z tym jeszcze 1 sprawa: artykuły nie chcą się uruchamiać przez panel "ostatnie artykuły". Pojawia się tylko belka z tytułem i stopka przez kogo został dodany. Co jest grane ? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:37:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |