ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 26

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Prezentacja MS Office - pytanie
lukiluk48
Witam!
Mam pytanie związane z prezentacjami w MS Office 2003, kiedy używam opcji animacji niestandardowej - a dokładnie poruszania po ścieżce, czy też wejścia wlotem czy jakoś tak, to obiekt (w tym przypadku obrazek .png) wlatuje, ale nie tak płynnie jak bym tego chciał. Prezentację robię na konkurs więc chcę, żeby WSZYSTKO było dopięte na ostatni guzik. Dlatego pytam, czy te nie w pełni płynne wejście spowodowane jest wydajnością mego komputera (procek 800mh czy jak się to pisze Smile) czy też trzeba to ustawić w jakichś "głębszych" opcjach, żeby przypomnę wszystko w prezentacji poruszało się płynnie zresztą tak samo sprawa wygląda gdy użyję innych opcji np. zanikanie - wtedy też obiekty nie zanikają płynnie.

Z góry dzięki za pomoc!
pozdrawiam

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 05:24:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
cóż Smile możliwe Smile format .png jest dość obciążający więc może być to tego wina Smile niestety staram się unikać wszystkiego co z microsoft'u (choć i tak mam system) więc Office'a nie mam Pfft

lukiluk48
To w czy mam zrobić tę prezentację,Shock jak już wspomniałem na konkurs?? jak dasz mi jakąś mądrą propozycję, (tzn. jury poradzi sobie z jej otworzeniem i mój problem zniknie) to z przyjemnością skorzystam.

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Uzywam power point do tworzenia prezentacji officexppro posiadam też licencje2003-ponieważ oprogramowanie microsoft dodatkowe kupuje wedle potrzeb w molpach dla edu-ale nie widzę potrzeby przejścia na 2003.
W officexppro nie zaobserwowałem tego typu problemów nawet z przejściami filmy wmv w najwyższej jakości. Jednak nawet stosowany notebook to klasa P4 i 512(1024)RAM.
Mam w tej chwili wszysko w domu także-ale sprzęt dużo wyżej, ze względu na obróbkę wideo mpg2-mogę sprawdzić.
Ewentualne pytania proszę więc, kierować na PW.

wlodekp.europa.pl
lukiluk48
A jeszcze jedno, pliki png z tego co wiem to są rekomendowane przez W3C (do wykorzystywania na stronach internetowych) to znaczy, że mogę bez żadnych przeszkód używać pliki PNG (24-bit z alfa) na stronie? bo chyba IE -6 nie odczytuje ich.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl