Zobacz temat
EPIII - Zmiana wyglądu shoutbox'a i kolorowanie
|
|
wilczek |
Dodany dnia 28.10.2006 11:22:31
|
Początkujący Postów: 137 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 09.06.2006 13:02 |
Witam. Chciał się zapytać jak zmienić wygląd shoutbox'a : chodzi mi o to żeby usunąć tą ramkę białą, usunąć IP i powiększyć datę na taką np. 27.10 - 19:50, a obok nicka wstawić takie coś : » ( i jak jest np. s.admin jest tak @s.admin a jak administrator to ~Administrator) i chce żeby nie wyświetlało mi się to np. @ i ~. Następny mój problem polega na kolorowaniu nicków ... na początku było wszystko ok ale jak zacząłem się bawić kolorami to się ustawił szary i nie mogę go zmienić ... Następnie mam pytanie jak zmienić kolor (ten nad którym jest them) tła thema na innny bo chciałem dać ciemniejsze tło. Na wszelki wypadek załączam screen. Mam jeszcze jedno pytaie jak zmienić to w stopce : PHP-Fusion v6.00.307 || eXtreme Pack by eXtreme Crew © 2003-2005 ? bo NIE CHCIAŁEM TEGO USUWAĆ tylko zmienić na Powered by php-fusion (bez numeru bo po co) & eXtreme Pack ( i do ubu czyli do php-fusion był by link i do eXtreme Pack) wiem ze można to usunąć ale po co mi to nie przeszkadza tylko chciałem lekko wygląd zmienić. Adres mojej strony to : http://www.wolfs.... A skórka która używam to : dark_blade ale się rozpisałem z góry dziękuje za pomoc i POZDRAWIAM! To pytanie także zadałem na forum extreme-fusion |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 21:35:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
MeTeo |
Dodany dnia 28.10.2006 11:27:16
|
Bywalec Postów: 880 Pomógł: 23 Ostrzeżeń: 2 Data rejestracji: 14.12.2005 19:38 |
po 1 wydaje mi sie ze extreme-pack ma swoją stronę http://extreme-fusion.pl jeśli chcesz zmienić shouta zamieść tu plik shoutbox_panel.php (chyba tak się zwie ^^) a co do tła i stopki to zamieść równierz styles.css i theme.php EDIT: Kolorowanie sie usunęło bo gdy dajesz grupie kolorowanie to kod szesnastkowy podajesz bez znaku #. dajesz samo np: ff0000 a znaczki poprostu usun w danych grupach Edytowane przez MeTeo dnia 28.10.2006 11:33:31 |
|
Przejdź do forum: |