ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
bordercolordark
qwertyuiop
Witam
przy tworzeniu strony natknalem sie na problem, mianowicie przegladarki "nie widza" komend bordercolordark i bordercolorlight. Czy ktos mi moze powidziec o co chodzi? U mnie na kompie wszystko hula bez zarzutu, a jak wrzuce na siec to kuniec, ani MF ani IE nie daja rady Frown

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:29:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
MeTeo
nie rozumiem Smile sam sobie zaprzeczasz Smile chyba na kompie tez odpalasz strone jakas przegladarka a jak wrzucisz na serwer nagle przegladarka nie czyta? jakis blad musisz miec w kodzie Grin

qwertyuiop
MeTeo z całym szacunkiem, ale wiem co mowie, jakby to nie bylo dziwne to bym tematu nie zakladal.
obrazowo:
powinno byc tak: (tak tez jest dopoki nie wrzuce wszystkiego na serwer - w kodzie nie ma zadnej javy jest tylko html i troche css)
http://img166.ima...eenly9.jpg

a jest tak: (po wrzuceniu na serwer)
http://img450.ima...en2mt0.jpg

predzej czy pozniej do tego dojde, tylko chcialem sie zapytac czy przypadkiem ktos wie jak sobie z tym poradzic.
DankeSzynke

holohause
ja kompie ci "czyta" php? też chce tak mieć

MeTeo
hmm... moze byc problem z css... nie wiem dokonca... sprawdz moze validatorem... sam mialem kiedys problemy ze pod ie mi nie czytalo styles a pod innymi tak... sory ale tak to zrozumialem... wina moze lezec po stronie serwa choc nie wiem jaka role on tu odgrywa Pfft ale to dziwne... niestety inaczej pomoc ci nie moge...

btw. Panie ~holohause jak juz @Pieka ci zwrocil uwage nabijania postow tolerowac nie bedziemy. Daje ci od siebie ostrzezenie i jesli to sie powtorzy beda pierwsza osoba ktora bedzie wnosila o zbanowanie Ciebie. To na tyle. Mam nadzieje ze sie zrozumielismy?

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl