ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 31

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Fun-Site.pl
Johny
No więc chce się pochwalić moim nowym projektem SmileSmile Było ich już sporo ale ten pierwszy jest wykonany na płatnym servrze co nie czyni go AŻ tak złym Wink.

Stronke mam na serwerze boo.pl, ponieważ tylko na taki (jak narazie) mnie stać.

JohNySite nie ma konkretnej tematyki chociaż największą wagę zamieżam przywiązać do Filmików Online Wink No cóż mogę więcej powiedzieć zapraszam do zwiedzania, rejestracji i oceny.
A tak przy okazji jako że lubie administratorów i chce im podziękować za pomoc pragne umieścić ich bannery na mojej stronie SmileSmile wiem że narazie praktycznie nikt jej nie odwiedził ale może za jakiś czas będę miał tak rozbudowany portal jak PiekaWEB (Pieki) czy Games-Zone (Crascha), więc przyjmijcie ten skromny prezent Wink

Link:
www.johnysite.xt.pl (zastanawiam się nad domeną .pl Wink)
Edytowane przez Johny dnia 23.08.2007 21:55:22

www.dobre-filmy.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:53:43
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Dzialaj, dzialaj, bo malo co widac Wink
Na dzien dobry popraw logo!!! Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
marpar
Więc tak nie jest najgorzej Wink. Ale co proponuje zmienic Wink
-dopasuj bardziej logo
-najnowsze media moze wstaw do infopanelu
Czekam na dalszy rozwój stronkiWink
pozdrawiam !
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Johny
Staram się... Normalnie dzisiaj moja siostra przyszła sprawdzić czy żyje PfftPfft bo cały dzień siedziałem przy stronce Wink

www.dobre-filmy.pl
Krzysztofer
nooo ładnie, ładnie...

www.Game-World.xx.pl
JazOOn
Johny napisał/a:
A tak przy okazji jako że lubie administratorów i chce im podziękować za pomoc pragne umieścić ich bannery na mojej stronie SmileSmile

no widze że ci się też tam Power Portal zapodział Smile
stronka jest ok Smile tylko tematyki nie lubie Smile może zdecydujesz sie na inna kolorystyke loge/skórki bo razem ze soba to nie pasuje Grin

Pieka
Ja rowniez dziekuje za wstawienie buttona pieka.pl Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
Wasze buttony na mojej stronce to dla mnie zaszczyt Wink zaraz biore sie za pozadne logo bo tamto bylo robione "na szybkiego" Wink PfftPfft

www.dobre-filmy.pl
crasch
Ahmm, no Johnatanie powodzonka i jak zawsze wytrwałości życze!! O tematyke się nie martw, sama przyjdzie z czasem. Ogólnie jest dobrze jak na początkujący serwis, ale proponował bym zmienić theme na jakiś niebiesko-biały (widząc to co chcesz na serwisie prezentować taki by się milo i estetycznie przedstawiał) i logo (tak jak koledzy wspomiali).
I to na razie tyle Wink
Jeszcze raz powodzonka i dzięki za buttonek.

Pozdrawiam!! Smile
Edytowane przez crasch dnia 24.10.2006 00:18:45
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Pieka
@Johny - Jak bedziesz mial problem z serwerem, to zglos sie do mnie, pogadamy.. Smile
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
I przy okazji zabule 50zl? nieee coty nie mam kasy PfftPfft

www.dobre-filmy.pl
Pieka
Myslalem o zasponsorowaniu konta najaktywniejszym userom, ktorzy do tego beda w potrzebie, ale jesli nie chcesz, to juz Cie wykreslam.
To sa plany, a nie obietnice.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Johny
EEEEEEEe to nie wykreslaj ;( sory myslalem ze chodzi Ci o ten hosting ktory jest na forum Frown wyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyybacz ;(;( Wink

EDIT: No fajnie stronka juz nawala -.- tak samo jak na yoyo.pl.... ehhh....
Edytowane przez Johny dnia 24.10.2006 16:14:46

www.dobre-filmy.pl
crasch
@Johny - prosze, pisz normalnie Grin Bez tego 'eeeee' 'yyyy' Smile. Estetyka i kulturka musi być nawet na forum internetowym Grin.

pozdrawiam
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Krzysztofer
chętnie stanę się aktywnym i potrzebującym userem Pfft

www.Game-World.xx.pl
Johny
No i odświeżam temacik z przed wielu miesięcy... Chciałem zapytać o wasze zdanie dot. mojej stronki teraz gdy już jest w miarę zapełniona treścią Smile Oceniajcie wszystko bo już nie wiem co mam tam zmieniać... Tzn. wiem że muszę zmienić theme bo nie za ładny, ale już mój kolega się tym zajmie Wink adres: www.fun-site.pl
Edytowane przez Johny dnia 23.08.2007 22:02:47

www.dobre-filmy.pl
Piotrek
Jest co raz lepiej Wink duża oglądalność, spora zawartość, co tu mówić jest GIT!

Najlepsze logo Smile
Edytowane przez Piotrek dnia 23.08.2007 23:37:14

JakubG
Mnie również się podoba, aczkolwiek theme nie pasuje do tematykiSmile Zmień i będzie gitGrin
Dawniej znany jako Gucio.

www.gameshouse.info
Johny
Fajnie że się podoba : D Co do thema to mówiłem.. Prowadzę rozmowy z kolegą mam nadzieję że coś z tego będzie Wink

www.dobre-filmy.pl
czarny_
Nono podoba mi się Smile

Niestety tematyki mi nie leży ale kwestia gustu i ważne że wielu innym sie podoba Pfft

Co do wyglądu jak juz czytałem skórka do wymiany więc ok przyda się nowa autorska taka oryginalna Smile

Brakuje jeszcze takiego .. żeby każdy NOWY użytkownik wiedział od razu co i jak a nie musiał wszystkiego przeglądać .. ciężko to osiągnąć bardzo przy dużej ilości linków ale to jest pierwsze wrażenie... tak samo jak właśnie theme.. koleś wchodzi na stronę i wyłącza ją bo mu się wygląd nie podoba :/ a nie patrzy na to co na niej jest... mówię tak bo sam często tak robię. mam nadzieje, że zrozumiale wyklikałem Grin

No i PR 3 czyli się kręci interes Smile
Nie chcesz, to nie odpowiadaj!

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl