ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z datą i czasem!!
xman
Nie wiem co jest ale na mojej stronie nie ma nigdzie daty,jak napisze np. newsa,to pod spodem pisze dodany przez: xman,dnia:... i tu nic nie ma,nie wiem dlaczego FrownFrown,może coś mam źle w ustawieniach strony odnośnie daty i czasu (czas też się nie wyświetla).Aha i data wyświetla mi się,ale tylko w tym górnym panelu i to po angielsku a ja chcę ją po polsku tylko nie wiem jak,język na stronie jest polski.POMÓŻCIE !! FrownFrownFrown adres mojej stronki tak od wrazie czego: www.xmans.prv.pl

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:59:09
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
xman
Ej dobra napiszcie mi tylko co macie wpisane w pola w ustawieniach daty i czasu w panelu admina,bo ja tam chyba coś pochrzaniłem,tam było coś takiego: %A %B %D %Y lub coś podobnego bo już nie pamiętam...w każdym bądź razie to było na początku,po zainstalowaniu fusiona,a ja to zmieniłem na zwykłe daty i czas Frown,wiem że źle to zrobiłem,bo teraz pod każdym newsem itp. mam taką samą datę i czas...Frown (chociarz były one dodawane w różnych dniach i innych porach...Pomóżcie mi !! Napiszcie co powinno być wpisane w ustawieniach daty i czasu w polu:
Krótka data:
Długa data:
Data forum:
Strefa czasowa:
Odrazu mówie że w żadnych plikach nie grzebalem,sam nie wiem,napiszecie co wiecie na ten temat,może to pomoże Frown. Z góry dzięki. Od wrazie czego adres mojej stronki: www.xmans.prv.pl

Hayne
Krótka data: %d %b : %H:%M
Długa data: %B %d %Y - %H:%M:%S
Data forum: %d-%m-%y %H:%M
Strefa czasowa: 0

http://extreme-fusion.pl/news.php
xman
WIELKIE DZIĘKI Pomurnik,są jeszcze porządni ludzie na tym forum,heh nie trzeba było tak wiele,wystarczyło podać mi tylko te informacje i git. Z fusionem zaczełęm dopiero nie dawno Grin,dlatego mam jeszcze problemy,aha i jeszcze jedna prośba,teraz te daty i czas są już dobre,tylko są one w języku angielskim,jak zrobić żeby były po polsku ?? Sami zobaczcie www.xmans.prv.pl ?? Sad

xman
PYTAM JESZCZE RAZ,wie ktoś gdzie mam zmienić,aby ta data pod newsami itp.,była po polsku,a nie po angielsku jak to jest w moim przypadku www.xmans.prv.pl SadSad

Miwhoo
ja dorzuciłem moda "news archive" i jak wybiera się miesiąc z którego ma pokazać newsy, to nazwa jest po angielskiemu. Jak to zmienić na PL? Zmieniałem tak zegar na polską wersję, wg. opisu na forum, ale teraz nie mogę tego odszukać. Dajcie znać, jak jktoś wie co i jakSmile
Z góry dzięki...Wink
W jedności siła!!

www.lan.plastcom.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl