Zobacz temat
Wyłączenie naliczania postów w wybranym forum
|
|
Crowman |
Dodany dnia 05.10.2006 09:59:48
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 25.09.2006 16:38 |
WItam. Wpadłem na pomysł zrobienia na jednym z forów, które mam czegoś takiego jak "śmietnik" czyli forum, w którym można pisać ile się chce i co się chce (w granicach kultury). Sęk w tym,że w tym momencie liczba postów użytkowników strasznie skoczyłaby do góry. Chodzi mi o to,żeby była możliwość wyłączenia naliczania postów na wybranym forum. Czy ktoś z Was umiałby to zrobić? Pozdrawiam Krzysiek Edytowane przez Pieka dnia 15.02.2009 23:29:10 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 23:00:12
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
slawekneo |
Dodany dnia 09.10.2006 02:29:38
|
Bywalec Postów: 915 Pomógł: 41 Data rejestracji: 12.03.2006 07:28 |
Dobra pomoge Ci :D wejdz do panel administracyjny>forum i tam dodaj nowa kategorie pod nazwa "Śmietnik" kliknij dodaj nastepnie dodaj nowe forum tez moze miec nazwe smietnik :D zapisz nowe forum i teraz wejdz na strone glowna forum bedziesz mial tam nowa kategorie + nowe forum wejdz w to forum teraz przyjzyj sie adresowi www w Twojej przegladarce znajdz tam forum_id= (wygladaloby to np tak .....forum/viewforum.php?forum_id=123) i teraz zobacz jaka tam jest liczba (w moim przypadku jest to "123" ) i zapamietaj ja. Teraz wejdz w plik viewthread.php i odnajdz ta linie i zamien ja na ten kod (pogrubieniem zaznaczylem gdzie masz wpisac liczbe z zapamietanego linku podobnie robisz w plikach postnewthread.php i postreply.php i teraz mozesz sie cieszyc z dowolnego pisania w smietniku na Twoim forum Pozdro!! |
|
Przejdź do forum: |