ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Płatny download
elektryk
Witam

Czy ktoś potrafi zmodyfikować dział download aby każdy plik lub pliki tylko z jednej kategori downloadu były płatne. Chodzi o to by po kliknięciu na pliki pojawiło się coś takiego jak tu :
http://d4u.pl/sza...bierz.html

Są to płatności Allpay. Nie potrafię zrobić tego aby klient mógł zapłacic przelewem lub sms-em, następnie otrzymuje kod. Po wpisaniu tego kodu może już ściągnać plik.

PS. Pomoc na stronach Allpay - nic tam nie znalazłem :/

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 20:36:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
Możesz zrobić tak że będzie podstrona taka jak tu - dotacja i user tam w tytule przelewu podawałby nick a ty potem byś go dodawał do specjalnej kategorii z użytkownikami którzy zapłacili a w downloads.php ustawić aby był aktywny tylko dla tej jednej grupy.

http://www.mortek.pl
MeTeo
coz lecz to tylko zalatwia sprae gdy jestesmy lecz zalozmy wyjezdzamy... gosciu wysyla pieniadze pzrelewem a tu zonk nic sie nie dzieje do tego musialby to recznie robic... szczerze mowiac tez by mi sie cos takiego przydalo

elektryk
DOkładnie. Bardziej przyjazne było by to dla użytkownika i dla mnie jeśli wszytsko robione by było automatycznie. Po prostu klient wykonuje przelew, odrazu dostaje kod , wpisuje go i może ściągać.

SebaZ
jesli byłbys zainteresowany moge pokazac Ci a później ewentualnie sprzedać autorski skrypt własnie do tego...

Działa on w ten sposób, że ty w tym moim systemie PremiumSMS dodajesz plik (podobnie jak do downloadu), skrypt generuje specjalny link dla tego pliku i ty go wtedy wklejasz do downloadu na swojej stronie. ktoś kto będzie chciał ściagnać dany plik będziem usiał zapłacić.

Mechanizm ten pozwala ustalać zapłatę dla dowolnego pliku. Dla kazdego pliku moze być to kwota inna. Obsługuje przelewy jak i SMSy Premium z serii 7xxx.

Zainteresowany? zapraszam jutro tj. 28.09.06 do godziny 12.00. Póxniej nie będę dostępny przez 2 dni gdyż wyjeżdzam sie lokowac na studia GrinGrin
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
MeTeo napisał/a:
coz lecz to tylko zalatwia sprae gdy jestesmy lecz zalozmy wyjezdzamy... gosciu wysyla pieniadze pzrelewem a tu zonk nic sie nie dzieje do tego musialby to recznie robic... szczerze mowiac tez by mi sie cos takiego przydalo

Zainteresuj sie PayU Smile
Facet wysyla eska na wskazany numer i po zaksiegowaniu wplaty, system wysyla mu jeden numer z wczesniej ustalonej puli.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
PayU, AllPay, WAPACZ jedna chwała. To sa operatorzy których usługi sa takie same Smile
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

MeTeo
Wapacz znam ale chodzi o skrypt ze strony fusiona ktory automatycznie przydzieli prawa do mozliwosci sciagania Smile

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl