ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 29

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Jak wstawic to do php-fusion?
Kubanczyk
mam coś takiego:
<HEAD>

<SCRIPT LANGUAGE="JavaScript">

<!-- This script and many more are available free online at -->
<!-- The JavaScript Source!! http://javascript... -->

<!-- Begin
function scoreWinner(personA, personB, next1, next2, next3, personAwin, personBwin) {
with (personAwin.form)
{
if (!personAwin.checked && !personBwin.checked)
{
next1.value = "";
next2.value = "";
next3.value = "";
}
else {
next1.value = (personAwin.checked ? personA.value : " "Wink;
personBwin.checked = false;
next2.value = "";
next3.value = "";
}
}
}

function advance(winner, loser, place) {
place.value = winner.value;
}
// End -->
</script>
</HEAD>

<BODY>

<center>
<form name=tournament>
<p>Enter the player names then click the checkbox
for the winner of each round.<br>
After the initial round, simply click the name of the winner at that level.
<p>
<table width=500 border=1 cellspacing=1 cellpadding=1>
<tr>
<td align="center">
Players</td>
<td colspan=2 align=center>
Round 1 Results</td>
Round 2 Results</td>
Round 3 Results</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player1 size=10><input type=checkbox name=player1win onClick="scoreWinner(this.form.player1, this.form.player2, this.form.round1winner1, this.form.round2winner1, this.form.round3winner, this, this.form.player2win);">
</td>
<td rowspan=2 colspan=2 align=center>
<input type=button name=round1winner1 value=" " onClick="advance(this, this.form.round1winner2, this.form.round2winner1);">
</td>
<td rowspan=4 colspan=2 align=center>
<input type=button name=round2winner1 value=" " onClick="advance(this, this.form.round2winner2, this.form.round3winner);">
</td>
<td rowspan=8 colspan=2 align=center>
<input type=button name=round3winner value=" ">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player2 size=10><input type=checkbox name=player2win onClick="scoreWinner(this.form.player2, this.form.player1, this.form.round1winner1, this.form.round2winner1, this.form.round3winner, this, this.form.player1win);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player3 size=10><input type=checkbox name=player3win onClick="scoreWinner(this.form.player3, this.form.player4, this.form.round1winner2, this.form.round2winner1, this.form.round3winner, this, this.form.player4win);">
</td>
<input type=button name=round1winner2 value=" " onClick="advance(this, this.form.round1winner1, this.form.round2winner1);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player4 size=10><input type=checkbox name=player4win onClick="scoreWinner(this.form.player4, this.form.player3, this.form.round1winner2, this.form.round2winner1, this.form.round3winner, this, this.form.player3win);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player5 size=10><input type=checkbox name=player5win onClick="scoreWinner(this.form.player5, this.form.player6, this.form.round1winner3, this.form.round2winner2, this.form.round3winner, this, this.form.player6win);">
</td>
<input type=button name=round1winner3 value=" " onClick="advance(this, this.form.round1winner4, this.form.round2winner2);">
</td>
<td rowspan=4 colspan=2 align=center>
<input type=button name=round2winner2 value=" " onClick="advance(this, this.form.round2winner1, this.form.round3winner);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player6 size=10><input type=checkbox name=player6win onClick="scoreWinner(this.form.player6, this.form.player5, this.form.round1winner3, this.form.round2winner2, this.form.round3winner, this, this.form.player5win);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player7 size=10><input type=checkbox name=player7win onClick="scoreWinner(this.form.player7, this.form.player8, this.form.round1winner4, this.form.round2winner2, this.form.round3winner, this, this.form.player8win);">
</td>
<input type=button name=round1winner4 value=" " onClick="advance(this, this.form.round1winner3, this.form.round2winner2);">
</td>
</tr>
<tr>
<td align=center>
<input type=text name=player8 size=10><input type=checkbox name=player8win onClick="scoreWinner(this.form.player8, this.form.player7, this.form.round1winner4, this.form.round2winner2, this.form.round3winner, this, this.form.player7win);">
</td>
</tr>
</table>
</form>
</center>

<p><center>
<font face="arial, helvetica" size="-2">Free JavaScripts provided<br>
by <a href="http://javascriptsource.com">The JavaScript Source</a></font>
</center><p>

jak zrobić żeby było to widoczne na srodku pomiedzy lewym a prawym panelem? Pfft na stronce http://www.dhost....k/news.php

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:42:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
zer0
Nie wiem jak to ma działać, ale nie wyskakuje błąd i wszystko jest (chyba) OK. Musisz jedynie dodać do subheader.php w sekcji <HEAD> dodatkowe odwołanie do JS:
<script type='text/javascript' src='".FUSION_BASE."cos.js' language='Javascript'></script>

... rozpakuj tego ZIP'a do głownego katalogu strony:
http://www.tekum....on/cos.zip

Pozdrawiam: ww.old
www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency

Kubanczyk
dzieki zaraz to potestuje Pfft cholera przypadlo mi czlowiekowi zielonemy w php i html robic stronke Grin hehe ... trzymajcie kciuki

aleeee... gdzie mam dac to co ja wkleilem?? tzn tam jako dodatkowy panel to wpisac? czy co Pfft prosze o wytlumaczenie jak dla kompletnego newbie bo taki jestem Smile o ile to mozliwe
Edytowane przez Kubanczyk dnia 11.02.2005 13:17:55

as
wwold napisał:
Nie wiem jak to ma działać, ale nie wyskakuje błąd i wszystko jest (chyba) OK. Musisz jedynie dodać do subheader.php w sekcji <HEAD> dodatkowe odwołanie do JS:
<script type='text/javascript' src='".FUSION_BASE."cos.js' language='Javascript'></script>

... rozpakuj tego ZIP'a do głownego katalogu strony:
http://www.tekum....on/cos.zip

Nie bardzo kapuję o co biega ale tak sobie myślę, że umieszczenie w subheader.php ścieżki do pliku cos.js powinno wywoływać plik cos.js natomiast plik cos.js powinien wywoływać test.php ale w pliku cos.js nie ma odwołania do niego...albo coś przeoczyłem?

zer0
Coś przeoczyłeś, lecz czy dowiesz się o czym czymś, to zależy od Ciebie, czy to coś odniajdziesz. Coś w tym jest, i to coś działa, lecz jak? Posmakuj tego czegoś, a pojawi się coś... ;D

as
wwold napisał:
Coś przeoczyłeś, lecz czy dowiesz się o czym czymś, to zależy od Ciebie, czy to coś odniajdziesz. Coś w tym jest, i to coś działa, lecz jak? Posmakuj tego czegoś, a pojawi się coś... ;D

Aaa!...to takie buty...

Kubanczyk
zrobiłem tka jak mowiles i nic nie widac na stronie zeby sie cos pojawilo? http://www.dhost....k/news.php

juz wiem ze to co pytalme jest w tym phptest Pfft ale cholera gdzie sie to tetraz uruchamia :] booze
Edytowane przez Kubanczyk dnia 11.02.2005 13:34:50

zer0
Następny...? Wink
http://www.dhost....k/test.php - działa? Wink

Kubanczyk
wow jak to zorbiles Grin hehe wybaczcie mi ale ja naprawde prubuje zrobic stronke nei znajac kompletnie sie na niczym Pfft wogole uznaje za swoj ogormny sukces samo zmienienie koloru obramowan i wlasciwie calego stylu hehe respect dla tych co kumaja cos z tego php i tych wszytich znaczkow

Kubanczyk
a powiedzcie mi czy ktos z was bylby wstanie zrobic modul do php-fusion typu: turniej-1faza grupowa 2 faza pucharowa - tabelea z wynikami identyczny system ajk liga mistrzzow w pilce noznej

jezeli ktos bylby wstanie to zrobic to ja jestem wstanie za to zaplacic Smile
moje gg:1109096 Smile

as
Kubanczyk napisał:
respect dla tych co kumaja cos z tego php i tych wszytich znaczkow

Ha, ha... Twój respect nie dotyczy zbyt wielu na tym forum i powinieneś napisać respect dla tego co kuma coś z tego php. Zdaje się, że wwold jest jedynym adresatem Twego respect Grin

zer0
as: każdy wie, że ja nie znam się na PHP... Frown

Kubańczyk: może ktoś zna niemiecki i przetłumaczy Ci to:
http://www.clansc...le&dlid=54

Bawiłem się tym i jest całkiem niezłe... Smile
Powodzenia!

Kubanczyk
o znam kogos kto zna niemiecki Pfft moze cos to da thx

Kubanczyk
po sciagnieciu tego readme jest po nagielsku wiec bedize latwiej chociaz przebrniecie przez to zeby to wstawic w ta moja strone i psasowac disignem to nawet jakby by bylo po polsku nie bylo by dlamnie latwe Grin

trzymajcie kciuki, najpierw backup stronki Grin

zer0
Trzymam, trzymam...
Pochwal się jak zrobisz - powodzenia! :)

Kubanczyk
ten skypt jakis ksopany chyba, zalozylm,e mu baze wszytko ok al enie ma jak sie tam zalogowac http://paac.111mb.../ligapaac/

przerabane jak se czlowiek czegos sam neiz orbi to ni da rady trza poszukac kogos kto zna php i ma czas Pfft

Dzieki za help

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl