Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Mam poważny problem. Szukałem na tym forum ale nic konkretnego nie znalazłem. Mam stronke na lycosie i tam nie można wejść w phpmyadmin (jest ale się nie da) i nie moge zrobić kopi bazy danych, w panelu admina jak robie to nie można przywrócić bo wywala błąd. Głównie chodzi mi o to jak przenieść userów (mam ok. 400) na nową stronke, reszta mniej ważna.
Drugie pytanie:
czytałem na tym forum że z wersji 4.0 nie da się na 5.0 (4.0 > 4.1 > 5.0) jeśli ja mam 4.1 to musze robić udate do 5.0 a potem do 5.1? czy od razu 4.1 > 5.1???
Jeszcze jeno, irytuje mnie w galeri dodawanie zdjęć, jest jakis mod żeby dodawać większą ilość niż pojedynczo? moja stronka opiera się w dużym stopniu o tapety na komórki, są małe i mało zajmują ale dodawanie każdej z osobna jest nudzące.
Proszę o odp!! gł. Arox i Shaolin
PS: moglibyscie dodac artykuł jak zrobić update i jak przenieść stronke na inny serwer -na pewno wiara się ucieszy! (sie napisałem, ufff)