ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 27

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Problem z wejsciem do Panelu Admina !!!!!
leszcz33
Witam mam stronke na http://szesnastka...t/news.php i duzy problem!!!!. nie było mnie 2 tygodnie i teraz jak chciałem sieę zalogowac jako administrator to sie zalogowałem ale nie mam dostępu do Panelu Admina wyskakuje mi takie coś .Co to może byc ??
Z czym jest problem??
Proszę o pomoc bo zależy mi na aktualizacji Smile
Dziękuje za sugestie.
Pozdrawiam Tomek

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator, and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

--------------------------------------------------------------------------------

Apache/1.3.33 Server at www.szesnastka.li... Port 80

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 22:36:19
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
leszcz33
Witajcie znow
Wszedlem jeszcze z www do panela admina na serwerze ( nie przez PHP fusion) do dziennika błędów.Oto i one
Nie iem co one oznaczaja ale ja nic nie zmienialem i nie kombinowalem.
[Wed Feb 9 21:41:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] File does not exist: /home/leszcz/public_html/500.shtml
[Wed Feb 9 21:41:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] Premature end of script headers: /home/leszcz/public_html/fusion_admin/index.php

SebaZ
moim skromnym zdaniem skasowane masz pliki - nie ma ich na serwerze - wgraj je jescze raz i spróbuj.

Wgraj wszytskie
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

leszcz33
Nie mam pojęcia co się dzieje!!!!!!!!
Po pierwsze niczego nie kasowałem.
po drgie na innym koncie mam to samo.
po trzecie nie mam takiego pliku: 500.shtml
nie wiem co robić??
bo nie mam dostępu do panlelu admina przez PHP Fusion Sad
wyskakuje powyższy błądSad
co robic???
pozdrawiam Tomek

leszcz33
Witam ponownie
ten plik 500.html jest informacja ustawiona na serwerze mojego providera.moge go dowolnie zmieniac !!
no niewazne
i tak nie moge wejsc do panelu admina
uważam ze to jest to:

Wed Feb 9 23.59:30 2005] [error] [client xxxxxxxxxxx] Premature end of script headers: /home/leszcz/public_html/fusion_admin/index.php

o co tu chodzi???
Jeszcze raz podkreslam ja nic nie kombinowałem na stronce!!
nic a nic nie wykasowywalem.Wróciłem po 2 tyg i zastałem taki oto stan ze na Panel Admina wejsc nie moge
A zalogowac się mogę(bez żadnych ruchów(modyfikacji stronki 0 Sad)
Co mam zrobić??
pomóżcie
Pozdrawiam Tomek

Shaolin
No więc:
500.shtml to strona błędu - jeśli jej nie ma, to wyświetla się komunikat, jaki podałeś w pierwszym poście. Strony błędów możesz dowolnie modyfikować w cPanel X.

Dalej - internal server error czasem występuje przy próbie dostępu do Panelu Admina, zwykle świeżo po instalacji. Tylko że zwykle ustępuje on po godzinie, dwóch. Jeśli ciągle wyświetla ci sie ten błąd, napisz maila do admina LiquidB.net - napisz, że ten błąd wyświetla się od dłuższego czasu, to powinni coś z tym zrobić.
working

leszcz33
Juz jest OK !!!!!!!!!!!!!!!!!
to była wina liquid(dostwacy free hostingu).
Dzięki za odpowiedz : Shaolin
Sorry za głupi post Sad
pozdrawiam
Tomek

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl