ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 23

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Komóra do 550zł
SebaZ
Wymyśliłem sobie zmianę telefonu. Mogę przeznaczyć na to 550-600zł. Macie jakieś fajne propozycje dla mnie?
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:30:16
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
JazOOn
SebaZ napisał/a:
Wymyśliłem sobie zmianę telefonu. Mogę przeznaczyć na to 550-600zł. Macie jakieś fajne propozycje dla mnie?

zależy do czego to chcesz Smile ja sobie też wymyśliłem zmiane telefonu Smile i oscylowałem wokół SE k750i i SE w810i (nowy k800i z 3mpx aparatem odpadał ze wzgledu na cene, a po drugie - cyfraka juz mam wiec po co mi drugi w komie tymbardziej ze tamte maja 2mpx)
i pozostałem przy w810i Smile i teraz organizuje fundusze (na chwile obecna coś lekko ponad 1000pln, licze ze pod koniec w roku bedzie jakas promocja w .de zjako telefon na karte i zaplace za niego ok 150-200euro)

co do twojej sprawy Smile w takowej cenie poleciłbym ci (oczywiście SE) k700i, mój brat posiada takowy ok 6 miesięcy i bardzo sobie chwali...

marpar
Za tą cene radze kupić SE k750i. Jest to to telefon, który posiada wszystkie niezbędne funkcje Takie jak BT,MP3...itd. Sam go posiadam i jestem b.zadowolony Smile NIe głupim pomysłem było by też zakupienie jakiegoś modelu nokii z symbianem Smile np. 6630 ich wadą są troche większe gabaryty, ale za to oferują wiecej funkcji i możliwości spersonalowania telefonu.
POzdro!
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisał/a:
Za tą cene radze kupić SE k750i. Jest to to telefon, który posiada wszystkie niezbędne funkcje Takie jak BT,MP3...itd. Sam go posiadam i jestem b.zadowolony Smile NIe głupim pomysłem było by też zakupienie jakiegoś modelu nokii z symbianem Smile np. 6630 ich wadą są troche większe gabaryty, ale za to oferują wiecej funkcji i możliwości spersonalowania telefonu.
POzdro!

myślisz że dlaczego nie poleciłem k750i? bo nie ma go w tej cenie....
jest jakieś 200zł droższy (to info z ostatniej chwili - przewertowałem miasto i net w poszukiwaniu mego telefonu i przy okazji lookałem k750i)

Pieka
marpar napisał/a:
POzdro!

Miales juz kiedys telefon oparty na Symbianie?
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
mnie pytasz? mnie jest obojetne czy soft, czy Symbian OS, czy nawe Windows Mobile aby było lepsze od SE k300i :]
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

Pieka
SebaZ napisał/a:
mnie pytasz?

A co, @marpar jestes? Wink

SebaZ napisał/a:

Osobiscie polecam D750i, ktorego jak sie postarasz, to kupisz w tej cenie Grin
Jesli nie dasz rady, to kup SE K700i Wink
Edytowane przez Pieka dnia 05.09.2006 12:04:13
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
as
Hmmm!... moim skromnym zdaniem, to za mało masz kasiory abyś mógł sobie kupić sprzęcicho, które powodowało by popuszczanie zwieraczy cewki moczowej u dziewczyn. Innymi słowy za taką kasę nie zaszpanujesz. Ja teraz miałem jubilata i kupiłech sobie Cyfral ® C-920. Dziołchy w mojej wiosce kąpią się od tej pory z 5-6 razy do dnia... normalnie czuć je moczem
as

SebaZ
no niby moge cos tam dorzucić kasy Smile bo chciałem zrobić akcję: sprzedaję SE k300i - 300zł powinienem wyciagnać, dokładam drugie tyle i mam lepszy telefon Smile

tez myslałem nad SE D750i - miodzio :]
a może N6230i lub 6630?

JazOOn
SebaZ napisał/a:
no niby moge cos tam dorzucić kasy Smile bo chciałem zrobić akcję: sprzedaję SE k300i - 300zł powinienem wyciagnać, dokładam drugie tyle i mam lepszy telefon Smile

tez myslałem nad SE D750i - miodzio :]
a może N6230i lub 6630?

nie jestem zwolennikiem nokii Smile kup k700i Smile a jak możesz dorzucić to dorzuć i nabądź k750i Grin

Pieka
SebaZ napisał/a:
..a może N6230i lub 6630?

Tylko "na wslastni nebezpeczi" Grin
Nie polecma z Symbianem niczego nizszego od SE P910i.
Bardzo fajna jest N 9300 lub 9500, ale musialbys sprzedac kilka SE K300i zeby kupic ktoras z nich Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
SebaZ
Nie polecma z Symbianem niczego nizszego od SE P910i.
a to czemu? jakies konkrety? a Siemens SX1 - juz starawy ale zawsze :]

Pieka
SebaZ napisał/a:
Nie polecam z Symbianem niczego nizszego od SE P910i.
a to czemu? jakies konkrety? a Siemens SX1 - juz starawy ale zawsze :]

Oooo, o tym to zapomnij!!
Mialem i wolalbym o nim zapomniec..
Wieszanie, kasowanie, serwisowanie.
Z.A.P.O.M.N.I.J!!

P.S. Ale filmy fajnie chodzily Wink
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
JazOOn
Pieka napisał/a:

Oooo, o tym to zapomnij!!
Mialem i wolalbym o nim zapomniec..
Wieszanie, kasowanie, serwisowanie.
Z.A.P.O.M.N.I.J!!

P.S. Ale filmy fajnie chodzily Wink

jednak dla samych filmów nie warto się z tym cackać

marpar
Pieka napisał/a:
marpar napisał/a:
POzdro!

Miales juz kiedys telefon oparty na Symbianie?

3650,7650,<lol> wiec nie zbyt wysoka półka Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
crasch
Przestańcie pisać, że nokii nie polecacie, jak i, że telefony ze Symbianem są złe.. Zaczyna mnie to drażnić. Miałem już dwa fony ze symbianem i wogóle nie myśle nad żadnym K700i (mania dla dzieci) 40mb pamieci czy ile on jej tam ma mnie wogole nie przekonuje. W Nokii zrobisz prawie wszystko, nie kupuj żadnych siemenów, z tego co tu widze najlepszy telefon jaki tu padł to właśnie 6630 - mam go od paru dni i jest świetny, fotki robi wyśmienite, klawisze ma fajne, szybki, obudowa nie lata, dużo opcji (własciwie ma prawie wszystko) i ogólnie cacy. Polecam Nokie ze symbianem i z czytnikem kart MMC btw. do 6630 wchodza karty 2 GB, a podobno nawet weszla 6 GB (ktoś sprowadził z zagranicy i ponoć śmigało tak wiec to chyba wiecej niz ta k700i)..

pozdro
Edytowane przez crasch dnia 05.09.2006 20:20:53
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Wooya
Posiadam SE W800i i sobie chwale Smile Lepsze od mojej poprzedniej N3100 Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

Pruzio
Ja oczywiście polecam cudo techniki zwane nokią n-gage qd. Przez wielu mylnie uważana jako konsola do gier ;/ Wspaniały telefon.

http://www.tibiame.pl/
SebaZ
Wooya napisał/a:
Posiadam SE W800i i sobie chwale Smile Lepsze od mojej poprzedniej N3100 Grin
zebym tylko mógł wydac tyle kasy... stać mnie ale musze zachować grosza Smile nawet lepszy bym chciał W810i Smile

Pieka
crasch napisał/a:
Przestańcie pisać, że nokii nie polecacie, jak i, że telefony ze Symbianem są złe.. Zaczyna mnie to drażnić. Miałem już dwa fony ze symbianem i wogóle nie myśle nad żadnym K700i (mania dla dzieci) 20mb pamieci czy ile on jej tam ma mnie wogole nie przekonuje. W Nokii zrobisz prawie wszystko, nie kupuj żadnych siemenów, z tego co tu widze najlepszy telefon jaki tu padł to właśnie 6630 - mam go od paru dni i jest świetny, fotki robi wyśmienite, klawisze ma fajne, szybki, obudowa nie lata, dużo opcji (własciwie ma prawie wszystko) i ogólnie cacy. Polecam Nokie ze symbianem i z czytnikem kart MMC btw. do 6630 wchodza karty 2 GB, a podobno nawet weszla 6 GB (ktoś sprowadził z zagranicy i ponoć śmigało tak wiec to chyba wiecej niz ta k700i)..

pozdro

Niestety jestes w bledzie.
K700i to najnizszy telefon jaki zostal tu zaproponowany SebaZ i miesci sie w granicach cenowych przez niego wytyczonych, czego nie robi Twoja Nokia.
Co do Symbiana, to jest OK, ale nie w Nokii, a juz z pewnoscia nie w niskich modelach, w ktorych stanowi ladny dodatek.
N9300 i N9500 to sa telefony, mimo ze komunikatory!!
Jednak nie kupi ich za 500-600zl, a temat dotyczy tej, nie innej kwoty.

Osobiscie podobaja mi sie trzy "telefony":
SE P990i, Nokia E61 oraz iPAQ 6000 Series, a konkretnie model hw6915 Grin
Wszystko powyzej poza konkursem, oczywiscie Wink
Edytowane przez Pieka dnia 05.09.2006 20:25:30
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl