ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 36

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Automatyczna publikacja
jacek125
1.Czy da sie tak zrobic aby wszystkie rzeczy dodane przez zarejestrowanych uzytkowników odrazu pojawiały sie na stronie. Chodzi o ominięcie konieczności akceptacji nadesłanych materiałów.

2.Jak naprawić komentarze? Chodzi o COMMENT_102 itp. Przeczytałem już posta na ten temat i zrobiłem wszystko jak trzeba. Ale to i tak nie działa. Nawet jak wezme jezyk niemiecki to blad dalej występuje. Wrsja mojego php-fusion jest z 23.12.2004. Jest nowsza?

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:28:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
SebaZ
odpowiedź na pytanie

1. nie nie ma takiej możliwości jeszcze ale w weekend albo jescze dziś postaram się takie cos zrobić.

2. musisz zmienić plik comments.php w folderze z językiem.
linię
COMMENT_102
zamień na
COMMENT_902

i analogicznie każdą z nich. potem wgrywasz ten zmieniony plik na serwer i powinno działąć
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

SebaZ
no i jak obiecałem tak zrobiłem:

/*-----------------------------------------------------------------+
| MOD_Automatic_Publication: news, articles, faq, downloads |
|----------------------------------------------------------------------|
| MOD author: Sebastian Zaborowski (SebaZ) © 2005 |
| Extreme-Fusion Crew |
| web: http://www.s55.fk... |
| email: |
|---------------------------------------------------------------------|
| Released under the terms and conditions of |
| the GNU General Public License (Version 2) |
+-------------------------------------------------------------------*/

W archiwum są 4 pliki:

public_news.php
public_articles.php
public_faq.php
public_downloads.php
[/b]
wystarczy:
1. je umieścić w głównym katalogu na serwerze (tzw. FUSION_BASE)
2. podać linka i gotowe, zarejestrowani mogą dodawać automatycznie(bez potwierdzania przez admina):
artykuły (public_articles.php)
newsy (public_news.php)
faq (public_faq.php)
download (public_downloads.php)

ENYOY!!
SebaZ dodał/a następującą plik:
MOD_Automatic_publication_1.0[60].rar [8.97kB / 355 Pobrane]

Edytowane przez SebaZ dnia 16.02.2005 08:41:57
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

rafar
Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

ktos pomoze? :)

SebaZ
to musi być coś u Ciebie, po błąd pokazuje w panelu nawigacji a nie w moim pliku Pfft

jacek125
Prawde mówiac to mi też nie działa Sad Wyskakuje ten sam bład co w poscie wyrzej czyli

Fatal error: Call to undefined function: openside() in /home/www/jacek666.freesuperhost.com/fusion_infusions/navigation_panel/navigation_panel.php on line 14

Bez dodatku działa wszystko bez zarzutu. Mam php-fusion 5 Nie wiem w czym tkwi bład :/ Sprawdzałes to u Siebie?

SebaZ
hmmm.... sam się zastanawaim ale teraz i mi nie działa SadSadSadSadSadSadSad
Wszystko było dobrze, a teraz coś w tym downloads jest nie tak. Tzn. skrypt z public_downloads.php koliduje z panelem nawigacji. Ale za żadne skarby świata nie moge znalexć przyczyny.

Chyba narazie musicie się obejsć bez tego.

A inne działają??

jacek125
Też nieFrown

SebaZ
robię od nowa tego moda, ale tym razem bedzie to coś inego. Zupełnie nowy skrytp z obsługą jezyków GrinGrin

Mam pytanie, czy userzy mają mieć możliwość edytowania czegokolwiek?? czy tylko mogą dodawać a ewentualne poprawki bedziesz robił ty??

SebaZ
jak pisałem tak zrobiłem. Powstał całkiem nowy moduł o dużo większych mozliwościach.

Umieściłem go pod tym adresem http://www.cms-it...ead_id=823
i tam też jest opisany proces instalacji i użytkowania.

Proszę o zamknięcie tematu bo jest juz nieaktualny (sprawa przenosi się do nowego topicu)

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl