Zobacz temat
Obrazki rang - inne
|
|
fusionek |
Dodany dnia 03.09.2006 14:32:38
|
Początkujący Postów: 122 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 25.01.2005 18:53 |
Czy znajdę gdzieś inne obrazki rang od tych standardowych czyli biała gwiazdka z efektem, niebieska gwiazdka, niebieska gwiazdka z efektem? Sam jeszcze znalazłem tylko zielone gwiazdki. Wiem że mogę sobie takie obrazki zrobić sam ale chce mieć je wszystkie jednolite a ta standardowa wersja jest bardzo dobra.
Edytowane przez fusionek dnia 03.09.2006 14:35:21 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 08:46:27
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
crasch |
Dodany dnia 03.09.2006 15:24:16
|
Zaawansowany Postów: 1473 Data rejestracji: 02.01.2005 01:21 |
Trudno będzie, łatwo by było znaleśc gdyby tych grafik było pare - lecz od tych rang jest multum grafik i każda jest przypisana do innej ilości postów, nie wiem jak to wytlumaczyc po prostu często gdy spotykamy się z rangami na forum im więcej postów ma dany user tym wiecej ma np. gwiazdek, w systemie ranga dla Fusiona jest podobnie, tylko, ze jezeli dochodzi kolejna gwiazdka wszystkie zmieniaja kolor przez co jest ich sporo. Ale możesz np. poszukac na jakis forach phpbb znaleść rangi, i pokombinować, popodmieniać nazwy by pasowały do fusiona. Ale namieszałem i poplątałem sam tego nie rozumne powiem prościej, nie znajdziesz innych do Fusiona, ale możesz tak jak napisales sam zrobic lub przygarnac jakies z innego systemu rang forum np. dla phpbb ale wtedy musisz pokoombinować pozdro ..i to by było na tyle.
28 listopada 2006 |
|
Przejdź do forum: |