ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Obrazki rang - inne
fusionek
Czy znajdę gdzieś inne obrazki rang od tych standardowych czyli biała gwiazdka z efektem, niebieska gwiazdka, niebieska gwiazdka z efektem? Sam jeszcze znalazłem tylko zielone gwiazdki. Wiem że mogę sobie takie obrazki zrobić sam ale chce mieć je wszystkie jednolite a ta standardowa wersja jest bardzo dobra.
Edytowane przez fusionek dnia 03.09.2006 14:35:21

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 08:46:27
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
crasch
Trudno będzie, łatwo by było znaleśc gdyby tych grafik było pare - lecz od tych rang jest multum grafik i każda jest przypisana do innej ilości postów, nie wiem jak to wytlumaczyc Grin po prostu często gdy spotykamy się z rangami na forum im więcej postów ma dany user tym wiecej ma np. gwiazdek, w systemie ranga dla Fusiona jest podobnie, tylko, ze jezeli dochodzi kolejna gwiazdka wszystkie zmieniaja kolor przez co jest ich sporo. Ale możesz np. poszukac na jakis forach phpbb znaleść rangi, i pokombinować, popodmieniać nazwy by pasowały do fusiona. Ale namieszałem i poplątałem sam tego nie rozumne Wink powiem prościej, nie znajdziesz innych do Fusiona, ale możesz tak jak napisales sam zrobic lub przygarnac jakies z innego systemu rang forum np. dla phpbb ale wtedy musisz pokoombinować Grin

pozdro
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl