Zobacz temat
Plan zajęć szkolnych infusion help.
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 09:17:01
|
Początkujący Postów: 102 Data rejestracji: 08.08.2005 21:19 |
witam potrzebowałbym pomocy przy wykonaniu pewnego infusiona. Tak jak w temacie chodzi o plan zajęć. Jak by mogł wyglądać (dodawanie): wybór istniejacego planu do edycji Data: pola wyboru daty standardowe Wybór grupy która ma go widziec Pole wyboru: Aktualny[nowy]/Aktualny[ZMIANY] - wjednej lini. Poniedziałek: Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Wtorek: Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. Godzina Pole wpisu zajęc Sala nr. i tak aż do niedzieli (włącznie) Na stronie na której będzi sie ten plan pokazywał uzytkownikom maja być pokazane ifnormacje tylko te wypełnione tzn. Jezeli jest ktos na zaocznych to pola od poniedziałku do piątku sa puste i one nie powinny sie im wyswietlic (tak jak na dziennych sobota i niedziela nie wysiwetlana). Na stronie z planem musi byc opcja drukuj. uklad moze być słupkowy w dól tak jak powyżej go zapisałem. ale może być również w 2ch kolumnach. najlepiej jak by wyświetlał się w kratkach. Jestem w stanie zapłacic za gotowego takie infusiona bądź za pomoc nad nim. Bardzo pilne! Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 19:24:29
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
pawkow |
Dodany dnia 29.08.2006 09:23:40
|
Bywalec Postów: 538 Data rejestracji: 05.06.2005 08:27 |
powiedz ile płacisz, i daj mi 1 dzień.
Edytowane przez pawkow dnia 29.08.2006 09:26:03 Zapraszam na motoklimat.pl - Baza wiedzy o samochodach, modele, spalanie, specyfikacje.
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 09:35:23
|
Zainteresowanym odpowiadam na PW Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 29.08.2006 10:01:20
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Popatrz na moją stronę-ten jest dla dziennych w pozostałych jeszcze dla nauczycieli(D/Z) to tylko chwilowy-podgląd(wyłącze)-dzienne będzie chodził strona @tomaszzieman -z nim i dla Niego modyfikacje. Posty na tym forum
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 10:12:24
|
wlodekp napisał/a: Popatrz na moją stronę-ten jest dla dziennych w pozostałych jeszcze dla nauczycieli(D/Z) to tylko chwilowy-podgląd(wyłącze)-dzienne będzie chodził strona @tomaszzieman -z nim i dla Niego modyfikacje. Posty na tym forum ok ok zobacz.. tylko, że tak jak tu jest to musi być jeszcze tylko taka modyfikacja nie widoczne gdy nie zalogowany! wybór dla kogo ma być widoczne (grupy uzytkowników) Tam masz takie cos jak kreski na calym dniu jak jest pusty dzien a (oile mozliwe) zeby pustych dni nie pokazywało. (chodzi o zaocznych) No i od poniedzialku do niedzieli I opcja Print by się przydała Piszesz się na takie zmiany? aha zapodaj ten plan w takiej formie jakiej jest to sobie go zlukam (w jakims zipie linka) czekam ;D PS. zapomnialem w pierwszym poscie dopisać ze grupy sa podzielone czasami na a/b z powodu malych sal językowych i sal komputerowych czyli dochodzi jeden wpis grupa a / b ale zaraz udostępnie przykładowy drukowany normalnie plan zajęc będzie jasniej! -------------- O i nie udostepnie bo nie ma narazie zadnego Dyrekcja jest na etapie zmiany wygladu planu tak wiec uklad taki jak opisalem w 1szym poscie moze byc Edytowane przez K@iTO dnia 29.08.2006 11:03:49 Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
|
wlodekp |
Dodany dnia 29.08.2006 13:23:21
|
Weteran Postów: 3101 Pomógł: 29 Data rejestracji: 21.05.2005 22:27 |
Nie piszę się na żadne zmiany bo wszystko jest, a nawet więcej- łącznie z ikoną drukowania. Pawkow-złożył Ci propozycję nie do odrzucenia-1dzień to wszystko-ja nie jestem taki mocny.(ale wszystko jest kwestią ceny) Ja nie robię na tym Forum za kasę.
|
|
|
K@iTO |
Dodany dnia 29.08.2006 13:36:39
|
wlodekp napisał/a: Ja nie robię na tym Forum za kasę. No to ok. A możesz konsekwentnie podać tego infusiona? udostępnić go? Jestem ciekaw. Jak na chwile obecna może wystarczyć. Jak go przerobie bądź napisze swojego to zachowam się zgodnie z licencja GNU i udostepnie do działu ale narazie potrzebuje na już co kolwiek. Pozdro Czekam Portal o grze 9dragons w PHP-Fusion |
|
Przejdź do forum: |