Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Witam mam pytanie czy dało by sie zrobic takie cos, ze mozna dodac fotke z linku http zamiast wrzucac ja na serwer. Jesli daloby sie zrobic ze widac miniaturke to bedzie super. Przeszukalem cale forum i mody i narazie nic nie znalazlem jak macie takie cos do odpiszcie plz
Coś mi świta ale może to prędzej przeczucie niż pewność. Rozjaśnij trochę bardziej zawiłość swojej zachcianki w przedmiotowej sprawie... uszczęśliwisz nas a i sam prędzej osiągniesz zamierzony cel
Wiec tak w standardzie można wysłać fotkę na serwer a potem ona jest w galerii a mi chodzi o to żeby można było jeszcze dodawać fotki z innego serwera (serwera qmpla )
I jak się kliknie na miniaturkę(niekoniecznie musi być z miniaturką) to otworzy się fotka na mojej stronie. Tak samo jest w downloadzie albo wyślesz plik na serwer albo link url można zamieścić
A ja mam takie pytanie z tym związane. Jak zrobić by zdjęcia nie wgrywały się na localhost tylko serwer przeznaczony na galerię??
Edytowane przez Marvin-Nekromanta dnia 17.08.2006 16:13:36