Zobacz temat
Problem z Topsite (Topliste)
|
|
Piotrroger |
Dodany dnia 13.08.2006 18:41:41
|
Bywalec Postów: 998 Pomógł: 19 v7.02.03 Data rejestracji: 27.04.2006 18:29 |
A więc, zgrywam pliki na serwer, zmieniam chmody. Wchodze do PA>ZS>ZW>i instaluje wtyczke - wszystko narazie działa. Następnie wchodze w "wtyczki" w PA i klikam na: "Topsite Admin" a tam taki błąd mi wywala Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste//functions.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Ale dobra, może toplista będzie działać - wchodze do: .../infusions/topliste/index.php" a tam mi taki kod wywala:Warning: main(/htdocs/infusions/topliste//functions.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Warning: main(): Failed opening '/htdocs/infusions/topliste//functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste//functions.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Warning: main(/htdocs/infusions/topliste//functions.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Warning: main(): Failed opening '/htdocs/infusions/topliste//functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43 Warning: file(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste/inc/reset.txt) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 29 Warning: file(/htdocs/infusions/topliste/inc/reset.txt): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 29 Fatal error: Call to undefined function: reset_update_time() in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 33 Czy to może być spowodowane tym, że używam EPIII ?? Chociarz wątpie w to bo widziałem stronę robioną w EPIII na której toplista działa. Może mi ktoś pomóc ?? Szukałem w szukajce - nieznalazłem. Proszę o wyrozumiałość i pomoc. //Proton - kody lepiej dawać w [code] ale jak już dajesz w [quote] to wyłączaj uśmieszki - poprawiłem. Edytowane przez proton dnia 27.09.2006 20:08:14 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 00:35:35
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
caroll |
Dodany dnia 27.09.2006 17:24:01
|
Przedszkolak Postów: 18 Data rejestracji: 21.05.2006 21:26 |
Mam podobny problem, czy ktoś tu jeszcze żyje? |
|
|
Marvin-Nekromanta |
Dodany dnia 06.11.2006 14:13:17
|
Początkujący Postów: 109 Data rejestracji: 15.08.2006 20:58 |
Mam też ten problem. Udało mi się poprawić część kodu, ale zawsze zostaje mi Czy ktoś coś na to poradzi?? |
|
|
xxxx85 |
Dodany dnia 05.06.2007 13:32:24
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 05.06.2007 12:34 |
Też mam taki problem widocznie nie ma komu pomóc jak sie nie odzywają I po co odświeżasz tak stare tematy? Spójż czasem na date ostatniego postu :/ / szer Edytowane przez szer dnia 05.06.2007 19:37:15 |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 05.06.2007 13:41:18
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
Radze przeczytaj README!! Nastepnie prawidlowo ustawic chmod'y, w ustawieniach listy sprawdzic, czy jest OK. Specjalnie sprawdzilem dla Was liste i wszystko jest OK. Edytowane przez Pieka dnia 05.06.2007 13:52:50 Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |