ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 43

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Problem z Topsite (Topliste)
Piotrroger
A więc, zgrywam pliki na serwer, zmieniam chmody. Wchodze do PA>ZS>ZW>i instaluje wtyczke - wszystko narazie działa. Następnie wchodze w "wtyczki" w PA i klikam na: "Topsite Admin" a tam taki błąd mi wywala
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste//functions.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43

Warning: main(/htdocs/infusions/topliste//functions.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43

Warning: main(): Failed opening '/htdocs/infusions/topliste//functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43
Ale dobra, może toplista będzie działać - wchodze do: .../infusions/topliste/index.php" a tam mi taki kod wywala:
Warning: main(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste//functions.php) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43

Warning: main(/htdocs/infusions/topliste//functions.php): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43

Warning: main(): Failed opening '/htdocs/infusions/topliste//functions.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/top_config.php on line 43

Warning: file(): open_basedir restriction in effect. File(/htdocs/infusions/topliste/inc/reset.txt) is not within the allowed path(s): (/var/www/sites:/var/www/tmp) in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 29

Warning: file(/htdocs/infusions/topliste/inc/reset.txt): failed to open stream: Operation not permitted in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 29

Fatal error: Call to undefined function: reset_update_time() in /var/www/sites/yoyo.pl/w/s/wszystko/infusions/topliste/index.php on line 33

Czy to może być spowodowane tym, że używam EPIII ?? Chociarz wątpie w to bo widziałem stronę robioną w EPIII na której toplista działa. Może mi ktoś pomóc ?? Szukałem w szukajce - nieznalazłem. Proszę o wyrozumiałość i pomoc.

//Proton - kody lepiej dawać w [code] ale jak już dajesz w [quote] to wyłączaj uśmieszki - poprawiłem.
Edytowane przez proton dnia 27.09.2006 20:08:14

http://spartabks.boo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 00:35:35
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
caroll
Mam podobny problem, czy ktoś tu jeszcze żyje?

Marvin-Nekromanta
Mam też ten problem. Udało mi się poprawić część kodu, ale zawsze zostaje mi

Pobierz kod źródłowy  Rozwiń Kod źródłowy

Czy ktoś coś na to poradzi??

xxxx85
Też mam taki problem widocznie nie ma komu pomóc jak sie nie odzywają Shock

I po co odświeżasz tak stare tematy? Spójż czasem na date ostatniego postu :/ / szer
Edytowane przez szer dnia 05.06.2007 19:37:15

Pieka
Radze przeczytaj README!!
Nastepnie prawidlowo ustawic chmod'y, w ustawieniach listy sprawdzic, czy jest OK.
Specjalnie sprawdzilem dla Was liste i wszystko jest OK.
Edytowane przez Pieka dnia 05.06.2007 13:52:50
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl