Zobacz temat
Baza mysql - POMOCY
|
|
Jorge |
Dodany dnia 13.08.2006 14:35:23
|
Przedszkolak Postów: 25 Data rejestracji: 26.03.2006 12:08 |
Może najpierw przedstawie są swoją sytuacje: Strony zrobione w phpfusion wersja 6,00,305 1) -Miałem dwie strony na www.yoyo.pl. Jedną właściwą i drugą na sprawdzanie różnych modów itp. -Jak się domyślacie oby dwie strony były oparte na jednej bazie mysql(bo tylko jedną oferuje yoyo.pl) 2) -Założyłem konto na www.easyisp.pl i zakupiłem pakiet easyWeb. 3) -Skopjowałem strone właściwą z yoyo na swój komputer. -Wyeksportowałem baze poprzez panel phpmyadmin. 4) -Skopjowałem pliki na nowy serwerek(wszystko działało jak należy) -Ale pojawił sie problem z bazą...nie mogłem jej w żaden sposób zaimportować, ponieważ ciągle występował jakiś błąd. Ciągle myślałem że czegoś może jeszcze mi nie włączyli na tym serwerze, bo miałem go dopiero drugi dzień) 5) -Przez pomyłke skasowałem strone właściwą na yoyo.pl (I w związku z tym mam pytanie czy da się ją jakoś przywrócić, a jeśli nie, to czy informacje w bazie też zostały usunięte razem ze stroną?) 6) -Doszłem do tego, że baze można zaimportować i zrobić kopie w panelu administratora na własnej stronie.(Tylko, że ja tą stronę skasowałem) 7) -Moja sytuacja wygląda więc następująco: mam baze na yoyo i utworzoną strone na easyisp. Jak teraz do tej strony na easyisp.pl zaimportować baze z YOYO. PRZYPOMNE MOŻE ZE DO TEJ BAZY BYŁY PODPIĘTE DWIE STRONY-JAK WIĘC ZROBIĆ ABY PRZY IMPORCIE ODCZYTAŁO INFORMACJE TYLKO Z TEJ STRONY KTÓRA MNIE INTERESUJE??? Dodam jeszcze że ciągle próbuje, a na easyisp występuje komunikat że jest zły format importowanego pliku. Pomóżcie mi... musze ruszyć z tą stroną w najbliższym czasie... <Jorge> |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 03:50:40
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost |
Przejdź do forum: |