ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 28

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
v6.01.xxx-INF-slideshows_random_photo_panel_v2.0
scalp
Witam, mam problem z w/w wtyczką. Zdecydowałem się i nim tu napisać po pierwsze dletego że nie dział wyszukiwarka na forum, a po drugie dlatego że to dośc dziwny problem.

zainstalowałem ta wtyczke na wersji 6.00.307 i wszystko było by dobrze zeby nie jeden mankament. mianowicie nieby wszystko działa z wyjątkiem jednej malutkiej, a jakze waznej dla mnie rzeczy. Jeśli wybiorę Typ slideshow'u: na "Przepchij do góry" wyswietlaja mi sie tylko 2 pierwsze zdjęcia, a zamiast kolejnych wyswietla mi sie napis "undefined" i tak juz w nieskonczonosc, po odswiezeniu strony znowu 2 zdjecia itd. co ciekawsze ten blad wystepuje tylko u zalogowanych uzytkownikow

dla zainteresowaych
http://bogdanka.g...

podejzewam, ze w nowszej wersji fusiona by nie bylo tego problemu, ale mam troche za duzo rzeczy poinstalowanych i boje sie ze jak zaktualizuje cmsa to wtedy dopiero narobie balaganu.

Moze ktos juz się z czyms takim spotkal, może ktos wie cos wiecej na ten temat niż ja

pozdrawiam

a i jeszcze jak by ktos chcial zobaczyc niedzialający panel to
login: meme
pass: qwerty

zeby bylo latwiej
Edytowane przez scalp dnia 10.08.2006 17:06:16

Wścibski Gość
Dodany dnia 24.11.2024 21:18:29
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
podejzewam, ze w nowszej wersji fusiona by nie bylo tego problemu, ale mam troche za duzo rzeczy poinstalowanych i boje sie ze jak zaktualizuje cmsa to wtedy dopiero narobie balaganu.

Albo wcześnie ktoś ci shakuje strone i bedziesz miał stracone jescze węcej danych.

http://www.mortek.pl
xeo
Ja mam zainstalowanu PHP-Fusion 6.01.3 i slideshows v2.0 wcale nie wyświetla mi fotek a tobie przynajmniej dwie,ale miejsza z tym co by tu na to poradzić???

www.mx.sq.pl
Spoczywaj w pokoju... wlodekp
Z moich doświadczeń z tym modem v 6.01.3:
-nie działał jak pomyliłem wersje jeden album, wiele albumów
-najazd z góry wyświetla pół miniaturki i napisu-nie po środku
wskazanie miniaturki myszą zatrzymuje pokaz tylko w niektórych opcjach.
STWIERDZIŁEM U SIEBIE TAKIE NIEDOGODNOSCI
opisany błąd w 1 poście u mnie nie występuję.
Te niedogodności początkowo przypisywałem, blokowaniu przez dwa panele(z js) których używam-ale nie po wyłączeniu to samo.
Napomknę jeszcze, że mod blokuje 1 mój panel z innym pokazem-ale to mój problem bo funkcje w obu pewnie nazywają się tak samo.
Piszę to, mając w tej chwili podgląd strony i przełączam opcje pokazu nie na lokalu-tylko serwerze w sieci i tak jest.
adres jednej ze stron w podpisie, z działającym modem v 6.01.3
Edytowane przez wlodekp dnia 10.08.2006 22:43:38

wlodekp.europa.pl
gemzio
No cóż to znowu ja zainstalowałem sobie Watermark MassUpload Mod wszystko ładnie pieknie tylko wszystkie zdjęcia wrzuca do katalogu photoalbum bez podziału na albumy na a ten cały Slideshows który też zainstalowałem chce albumów, bo wyświetla mi wszystko ładnie i pięknie tylko bez miniaturek same puste ramki i tylko kilka jakichś przy losowych efektach, jak sobie kliknę we własciwości tej ramki to pokazuje mi odnośnik np.album_5 albo album_7 i pływają tylko ramki a po miniaturkach śladu nie ma. Przepraszam że napisałem o tym Watermark MassUpload Mod ale to sie z tym bardzo wiąże. a Tak wogóle to on powinien też katalogi robić bo bałagan robi i nie dopisuje nazwy pliku. A co jak się dwa takie same zdjęcia trafią do tego samego albumu?? np. z różnego źródła(zipów) sprawdziłem se podmienił je i była kicha Trochę chyba jeszcze trzeba to dopracowaćSad szkoda że sie na tym za bardzo nie znam. Pozdrawiam Adminów i wszystkich którzy przyczyniają sie do rozwoju tego CMS-a naprawdę ułatwia życie Smile i jeszcze raz sorry za ten Mass.. ale nie chciałem tworzyć tematów a może gdzieś już o tym pisali a ja przeoczyłemFrown
Gdyby głupotę siali, to by tak dobrze nie rosła Smile

Spoczywaj w pokoju... wlodekp
A czy ty chociaż czytacz to co wyżej już napisałem?
-nie działał jak pomyliłem wersje jeden album, wiele albumów

a już po chłopsku bez podziału na albumy(jeden) z podziałem album_1, album_2, ...(wiele)
więc zmień na ten drugi!

wlodekp.europa.pl
fuzjon
Nie wiem czy wiecie ale ta wtyczka ma bardzo duzo pominietych, albo zle wstawionych znacznikow hml. W3c wywala same bledy przez ta wtyczke.

Pieka
fuzjon napisał/a:
Nie wiem czy wiecie ale ta wtyczka ma bardzo duzo pominietych, albo zle wstawionych znacznikow hml. W3c wywala same bledy przez ta wtyczke.

To popraw i zalacz prawidlowy plik.
Opis dzialu, dla Ciebie drugie zdanie:
Błędy i Korekty
Opisy błędów znalezionych w PHP Fusion i skryptach ściągniętych z działu "Download". Metody ich eliminacji.

Edytowane przez Pieka dnia 28.10.2007 14:21:19
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl