ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 21

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Przypomnienie hasła mailem - problem
elektryk
Witam
Na początek powiem żeby nie zostać sakzanym na BANicje:
Wpisuje w szukajce"mail", "rejestracja mailem" zaznaczam szukaj w forum,tytuł i tekst.
Widze że coś znalazło po ilości stron jednak wyświetla się :

93 Posty na Forum wyników pasujących do kryteriów wyszukiwania:

Column 'forum_id' in from clause is ambiguousColumn 'forum_id' in from clause is ambiguous

Postanowiłem założyć nowy temat. Chcę ustawić potwierdzenie rejestracji mailem a także żeby użytkjownicy serwisu potrafili skorzystać z opcji przypomnij hasło.
Chcę przenieść serwis mam na serwerze OVH 1000GP+.info i pisze: Listy mailingowe nie
Zapytam tak , co musi posiadać serwer żeby była taka możliwość o której pisałem wyżej :
Atomatyczne odpowiedzi @-mail ?
Listy dyskusyjne?
Listy mailingowe?

Wścibski Gość
Dodany dnia 26.11.2024 07:48:34
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
proton
Listy mailingowe nie nie mają nic wsólnego z tym. Choć szukajak nie działa możn pobrać poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze.

Ustawienia reejstracji znajdziesz w PA/Zarządzanie Stroną/Ustawienia Rejestracji tam włączasz weryfiakcje przez e-mail.

http://www.mortek.pl
elektryk
Witam
I tu zaczyna przemawiać rutyna
Choć szukajak nie działa możn pobrać poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze.

Szukałem w poradniku wcześniej i nie znalazłem nawet wzmianki o tym co mnie interesuje.
Proton z wielką pretensją odsyłasz mnie do poradnika, ślepo wierząc że są tam odpowiedzi na wszelkie pytania zadawane przez użytkowników Fusiona. Proponowałbym aktualizacje....

Wiem gdzie szukać ustawienia rejestracji. Chcę tylko wybrać serwer na którym będzie mi działać rejestracja/przypomnienie hasła mailem i nie wiem czy OVH ( 1000GP+domena info) to ma. Tak przy okazji :
1.Czy ktoś może przesłać przykładowy zrzut ekranu " Pozostałe Ustawienia" bo chciałbym zobaczyc jak te ustawienia SMTP wyglądają poprawnie?
2.Które serwery maja taką możliwość ?

z góry dzięki.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl