Zobacz temat
Przypomnienie hasła mailem - problem
|
|
elektryk |
Dodany dnia 10.08.2006 13:33:38
|
Początkujący Postów: 174 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 06.05.2006 23:38 |
Witam Na początek powiem żeby nie zostać sakzanym na BANicje: Wpisuje w szukajce"mail", "rejestracja mailem" zaznaczam szukaj w forum,tytuł i tekst. Widze że coś znalazło po ilości stron jednak wyświetla się : 93 Posty na Forum wyników pasujących do kryteriów wyszukiwania: Column 'forum_id' in from clause is ambiguousColumn 'forum_id' in from clause is ambiguous Postanowiłem założyć nowy temat. Chcę ustawić potwierdzenie rejestracji mailem a także żeby użytkjownicy serwisu potrafili skorzystać z opcji przypomnij hasło. Chcę przenieść serwis mam na serwerze OVH 1000GP+.info i pisze: Listy mailingowe nie Zapytam tak , co musi posiadać serwer żeby była taka możliwość o której pisałem wyżej : Atomatyczne odpowiedzi @-mail ? Listy dyskusyjne? Listy mailingowe? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 26.11.2024 07:48:34
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
proton |
Dodany dnia 10.08.2006 13:48:45
|
Bywalec Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
Listy mailingowe nie nie mają nic wsólnego z tym. Choć szukajak nie działa możn pobrać poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze. Ustawienia reejstracji znajdziesz w PA/Zarządzanie Stroną/Ustawienia Rejestracji tam włączasz weryfiakcje przez e-mail. |
|
|
elektryk |
Dodany dnia 10.08.2006 15:00:50
|
Początkujący Postów: 174 Ostrzeżeń: 1 Data rejestracji: 06.05.2006 23:38 |
Witam I tu zaczyna przemawiać rutyna Choć szukajak nie działa możn pobrać poradnik php-fusion chyba nie? Tam ci pisze. Szukałem w poradniku wcześniej i nie znalazłem nawet wzmianki o tym co mnie interesuje. Proton z wielką pretensją odsyłasz mnie do poradnika, ślepo wierząc że są tam odpowiedzi na wszelkie pytania zadawane przez użytkowników Fusiona. Proponowałbym aktualizacje.... Wiem gdzie szukać ustawienia rejestracji. Chcę tylko wybrać serwer na którym będzie mi działać rejestracja/przypomnienie hasła mailem i nie wiem czy OVH ( 1000GP+domena info) to ma. Tak przy okazji : 1.Czy ktoś może przesłać przykładowy zrzut ekranu " Pozostałe Ustawienia" bo chciałbym zobaczyc jak te ustawienia SMTP wyglądają poprawnie? 2.Które serwery maja taką możliwość ? z góry dzięki. |
|
Przejdź do forum: |