Zobacz temat
Serwis Nirvana.Bulwaria.info
|
|
Lala |
Dodany dnia 07.08.2006 18:09:10
|
Przedszkolak Postów: 27 Data rejestracji: 19.07.2006 11:38 |
Zapraszam zainteresowanych do odwiedzenia strony Nirvana Większość działów póki co nie działa ponieważ strone dopiero wczoraj zamieściłem i jeszcze nie zdążyłem wszystkiego przenieść z wersji wcześniejszej opartej na jPortalu (system ten szczerze odradzam, szkoda że wcześniej nie znałem PHP-Fusion, po prostu niebo a ziemia). Ogólny zarys strony jednak jakotaki jest dlatego prosze fachowców o opinie pozytywne jak i negatywne co do strony. Przy tych drugich prosiłbym o wyrażenie dokładniej co na stronie się nie podoba w celu o ile to możliwe późniejszej poprawy Edytowane przez Lala dnia 08.08.2006 13:32:32 |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 19:50:05
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Wooya |
Dodany dnia 07.08.2006 20:58:40
|
Zaawansowany Postów: 1449 Pomógł: 22 Data rejestracji: 30.01.2005 15:40 |
No nie powiem. Ciekawie wyglada, ciekawa zawartosc i skorka "swojska" Niech zgadne? Skorka na podstawie Grunge?
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ... |
|
|
marpar |
Dodany dnia 07.08.2006 21:37:58
|
Bywalec Postów: 535 Data rejestracji: 30.09.2005 20:02 |
No nieźle to wygląda Teraz czekam aż częśc merytoryczna strony sie rozrośnie bo widać wiele działów jeszcze w budowie a chętnie poczytam ponieważ lubie ten zespół pzdr! |
|
|
Lala |
Dodany dnia 07.08.2006 23:08:26
|
Przedszkolak Postów: 27 Data rejestracji: 19.07.2006 11:38 |
Tak Wooya zgadłeś, skórka była robiona na podstawie Grunge. Zresztą chyba to nie tak ciężko zgadnąć (zamało się starałem żeby to ukryć) Co do części merytorycznej to głównie kwestia przeniesienia z jPortala (wszystkie te działy co są ukryte już kiedyś były) jednak w tym tygodniu wyjeżdżam więc pewnie po przyjeździe to zrobię. Jeszcze jakieś opinie, uwagi, propozycje? A tak nawiasem bo się męcze i niemoge dziwnie sobie poradzić mam moduł stats_info_panel zamieszczony po prawej stronie (na domowym serwerze wszystko było OK jednak gdy przeniosłem na normalny zewnętrzny serwer) nie działa poprawnie (nie wyświetla wszystkich osób aktualnie zalogowanych). Tzn nie chodzi mi o całe statystyki tylko wyświetlanie osób zarejestrowanych online wraz z podstronami na których się znajdują (bo w sumie tylko to mnie interesuje, a osobnego modułu takiego nie widziałem, ciąć go też nie chciałem bo troche zabardzo poplątany jak dla mnie jest). Więc czy mogłem coś skopać w pliku stats_info_panel.php lekko go modyfikując czy to wina tego że jest po prawej stronie chociaż po lewej gdy przeniose jest to samo czy może jeszcze coś innego. Edytowane przez Lala dnia 07.08.2006 23:20:41 |
|
Przejdź do forum: |