ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 47

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Historyczny Start Polaka w Formule F1
marpar
Dziś o godzinie 14.00 będziemy świadkami historycznej chwili dla Polski Smile na torze Hungaroring stanie Robert Kubica, kierowca teamu BMW Sauber.
Na pewno nikt nie spodziewał, że tak szybko 22-letniemu Polakowi dostąpi zaszczyt, który nie spotkał dotąd żadnego Polaka. Przypomne, że Robert ma szanse startu ponieważ jego kolega z Teamu BMW doznał kontuzji.
Trzymajmy Kciuki !!! Grin
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 03:11:24
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
daros
no nawet niech zdobędzie 1punkcik i to bedzie juz WIELKI SUKCES TRZYMAM KCIUKI Smile

www.et.kantyna.info
marpar
Miejmy nadzieje, że dojedzie do mety Smile Bo to też nie każdemu się udaje Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
marpar napisał/a:
Przypomne, że Robert ma szanse startu ponieważ jego kolega z Teamu BMW doznał kontuzji.
Trzymajmy Kciuki !!! Grin

to jest oficjalna wersja
nieoficjalnie mówi się, że vilenevue rozbił za dużo autek i za wolno jeździł Smile

ja też 3mam kciuki, żeby przyjechał choć na miejscu punktowanym, to będzie super

marpar
JazOOn napisał/a:

ja też 3mam kciuki, żeby przyjechał choć na miejscu punktowanym, to będzie super

No i jest super Smile Punktowane 7 miejsce Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
SebaZ
fajnie że 7 miesjce, ale czemu mu nie zmienili opon na slicki w koncówce? moze doszedł by Ralfa?
Zadawanie pytań na forum to nie jest prawo, to jest przywilej, którego każdy może być pozbawiony jeżeli nie będzie umiał z niego korzystać. Nie wymagaj więc natychmiastowej odpowiedzi.

marpar
SebaZ napisał/a:
fajnie że 7 miesjce, ale czemu mu nie zmienili opon na slicki w koncówce? moze doszedł by Ralfa?

Tego nie wiadomo Sad Widać było że z każdym okrążeniem stawało się kwestią czasu kiedy dojdzie Polaka...Może ich planem było tylko utrzymanie punktowanego miejsca, Szkoda że nie poczynili tego kroku w tył jakim była wymiana opon by poczynic dwa kroki w przód jakim było by miejsce przed Ralfem Smile
userbar_marpar_20.jpg

www.judo.czechowice.pl
JazOOn
SebaZ napisał/a:

ja trzymałem kciuki żeby nie zmieniali. widzieliście ze dwa razy miał problemy z opanowaniem wozu na mokrej nawierzchni - przy 'mokrych' oponach
zmieniłby na slicki - tor był prawie suchy ale wystarczyłoby żeby minimalnie najechal na mokry fragment tory i mogłoby go obrócić - i 60 okrązen pojechanych b.dobrze poszło by na marne...
na niemieckiej tv podali:
"Kubica siedzi Vilenevue na karku"
Podano że szefowie teamu bmw sauber - rozważają danie Robertowi szansy w ostatnich pięciu wyścigach ale wszystko przeanalizuja na spokojnie (teraz 3 tygodnie 'wakacji' dla kierowców przez GP Turcji)

wilczek
Kubica zdyskwalifikowany jego bolid był lzejszy o 2kg niz norma przewiduje Sad Sad Sad

JazOOn
wilczek napisał/a:
Kubica zdyskwalifikowany jego bolid był lzejszy o 2kg niz norma przewiduje Sad Sad Sad

niestety tak. opony za bardzo się zdarły i ot co. najważniejsze jest to że to nie jego wina lecz jego teamu. Kubica pokazał że potrafi jeździć i mimo, że został zdyskwalifikowany, wszyscy to widzieli a zwłaszcza szefowie jego Teamu BMW-Sauber...
Jaques może powoli pakować torby...

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl