Zobacz temat
Moderatorzy
|
|
toolek |
Dodany dnia 31.07.2006 00:03:23
|
Przedszkolak Postów: 4 Data rejestracji: 31.07.2006 00:01 |
Witam Nigdzie nie moge znalezc, jak uczynic danego uzytkownika moderatorem na forum, powiedzczie prosze gdzie sie to robi, mam extreme-pack III |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 26.11.2024 03:38:04
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
proton |
Dodany dnia 31.07.2006 00:08:41
|
Bywalec Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
Skoro masz EP to moze wypadałoby poszuakć na stronie EP Tam napewno znajdziesz.
|
|
|
as |
Dodany dnia 31.07.2006 11:44:59
|
Zaawansowany Postów: 1509 Data rejestracji: 25.01.2005 21:55 |
Razu pewnego (nie tak dawno temu) w podobny sposób, w podobnej sprawie odpowiedziałem jednemu userowi tak jak @proton. Miałem pecha... prawie w tej samej chwili zalogował się @Pieka na Supporcie... zejrzał temat i otrzymałem PW od niego, że taka odpowiedź to drań...o, dziad...o, ście..a, idiot..o, itp. Od tego momentu stałem się innym człowiekiem... odmieniłem się a @Pieka śni mi się po nocach i są to sny groźne, potliwe i dreszczem przeszyte. Powiem Ci ~tolek tak... zaloguj się jako Super Admin, kliknij na Panel Admina i w nowo otwartym oknie kliknij na Forum. Winieneś zobaczyć trzy sekcje... Dodaj Kategorię Forum, Dodaj Forum i Obecne Fora. Ciebie winna zainteresować ta trzecia sekcja, w której o ile utworzyłeś już jakąś Kategorię a w niej jakieś tam Forum, zauważysz przy tym Forum pozycję o nazwie Opcje i pod spodem linki o nazwach Edytuj i Usuń. Klikasz na Edytuj i... przyjrzyj się uważnie (zaznaczam słowo UWAŻNIE) nowo otwartemu oknu. Wszystko jest tam jak na dłoni... powodzenia as
|
|
Przejdź do forum: |