ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 14

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Modyfikacje skryptów
 Drukuj temat
Oddzielne foldery dla kategorii?
bold
Witam.

Naszukałem się, naszukałem, a tego tematu nie mogłem znaleźć - przepraszam, jeśli już był, ale zależy mi na odpowiedzi i o nią właśnie proszę.

Otóż jak każdy wie w galerii PHP-Fusion dodawane fotki są przenoszone do jednego folderu - mianowicie photoalbum. I tutaj zaczyna się moje pytanie - w jaki sposób mogę zrobić tak, aby zdjęcia dodawane były do /photoalbum/nazwa_kategorii/tu_zdjęcia ? Jeżeli ma się dużo zdjęć to folder się trochę wiesza, więc właśnie chciałbym temu zapobiec i podzielić zdjęcia na ktatalogi o nazwach albumów. Czy ktoś mi może pomóc? Z góry wielkie dzięki.

Pozdrawiam!

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 17:32:20
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Pieka
Nie jest to rozwiazanie, o ktore prosisz, ale zawsze jakies.
Przejdz na najnowsza wersje Fusiona, to kazdy album otrzyma wlasny katalog.
To o tyle wazne, ze FTP ma standardowo ustawione wylistowywanie plikow na 2000szt., wiec przy wiekszej ilosci w jednym katalogu po prostu nie widzi reszty plikow
Przerabialem ten problem u siebie podczas przenoszenia portalu, mam po okolo 3500-4000 plikow graficznych w kazdym katalogu starej galerii.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bold

Problem w tym, że korzystam z EP III i nie widzę możliwości przejścia na zwykłe exreme-fusion. Bardziej zależy mi na rozwiązaniu nie wymagającym przejścia na niego - nie da się jakoś zrobić tego modyfikując wybrane pliki? Proszę o podpowiedź, z góry wielkie dzięki.

Pieka
bold napisał/a:

Problem w tym, że korzystam z EP III i nie widzę możliwości przejścia na zwykłe exreme-fusion. Bardziej zależy mi na rozwiązaniu nie wymagającym przejścia na niego - nie da się jakoś zrobić tego modyfikując wybrane pliki? Proszę o podpowiedź, z góry wielkie dzięki.

Przeczytaj co napisales i zastanow sie.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
bold
Ehh Smile Pośpiech. Ale chyba wiadomo, o co mi chodziło, prawda? (nie mam możliwości przejścia na zwykłe PHP-Fusion) Smile Sorry.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl