ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 19

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Błędy, błedy........
sbuczkowski
Jestem użytkownikiem php-fusiona od niespełna 2 tygodni i musze przyznać, że zauważyłem kilka błedów które mnie nie miło zaskoczyły :/

Po pierwsze jezeli z jednego komputera sa zarejestrowane 2 osoby to gdy jedna sie wyloguje a nastepna sie chce zalogować to skrpyt loguje na 1 osobe pomimo iz podaje sie własciwe dane do innego konta. Po zmianie przgladarki wszystko jest ok.Następny: Gdy ktos sie zarejestruje i nie potwierdzi tego kliknieciem w maila od razu tylko w poźniejszym czasie to nie moze dokonczyc rejestracji. A najgorsze jest to ze nie moze sie zarejestrowac on nowa bo system podaje ze ten nick jest zajety. Problem znika po zniesieniu aktywacji poprzez email i kodu. I jeszcze 1 bład ktory mnie zwalił z nóg czy to możliwe ze pomimo wpisania prawidłowego kodu ciagle mi wyskakuje ze kod jest nieprawidłowy???

//Proszę o zmianę nazwy tematu na zgodną z obowiązującymi tu normami - jantom
Edytowane przez jantom dnia 25.07.2006 18:26:30

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:47:42
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
szer
sbuczkowski napisał/a:
Gdy ktos sie zarejestruje i nie potwierdzi tego kliknieciem w maila od razu tylko w poźniejszym czasie to nie moze dokonczyc rejestracji. A najgorsze jest to ze nie moze sie zarejestrowac on nowa bo system podaje ze ten nick jest zajety. Problem znika po zniesieniu aktywacji poprzez email i kodu. I jeszcze 1 bład ktory mnie zwalił z nóg czy to możliwe ze pomimo wpisania prawidłowego kodu ciagle mi wyskakuje ze kod jest nieprawidłowy???

To pierwsze to bzdura! Wszystko jest trzymane w bazie prawda? Więc w każdym czasie raczej można aktywowac konto. Z drugim tez racji nie masz. Jeśli kod jest dobry to jest dobry a jeśli źle to źle Pfft

Pieka
sbuczkowski napisał/a:
Jestem użytkownikiem php-fusiona od niespełna 2 tygodni i musze przyznać, że zauważyłem kilka błedów które mnie nie miło zaskoczyły :/

Zobaczmy..

Po pierwsze jezeli z jednego komputera sa zarejestrowane 2 osoby to gdy jedna sie wyloguje a nastepna sie chce zalogować to skrpyt loguje na 1 osobe pomimo iz podaje sie własciwe dane do innego konta. Po zmianie przgladarki wszystko jest ok.

Chodzi Ci chyba o logowanie przy uzyciu jednej przegladarki, a nie komputera?
To jest normalne, bo ciacho jest chyba zapisywane z IP serwera, wiec jedno zastepuje drugie.
Problem w takim razie dotyczy przegladarki, a nie samego Fusiona.

Następny: Gdy ktos sie zarejestruje i nie potwierdzi tego kliknieciem w maila od razu tylko w poźniejszym czasie to nie moze dokonczyc rejestracji. A najgorsze jest to ze nie moze sie zarejestrowac on nowa bo system podaje ze ten nick jest zajety. Problem znika po zniesieniu aktywacji poprzez email i kodu.

Nie sadze. Sa wtyczki, ktore pokazuja nieaktywnych userow, a co za tym w latwy sposob mozna sprawdzic, czy pozniejsza aktywacja (klikniecie w link) powoduje zdeaktualizowanie linka.
Wedlug moich spostrzezen cos takiego nie ma miejsca.

I jeszcze 1 bład ktory mnie zwalił z nóg czy to możliwe ze pomimo wpisania prawidłowego kodu ciagle mi wyskakuje ze kod jest nieprawidłowy???

Oczywiscie, ze tak sie dzieje i znowu wine za to ponosi Twoja przegladarka, ktora cas[cenzura]e grafiki celem zwiekszenia wydajnosci, a co za tym takze komfortu przegladania stron.
Jestem jaki jestem Smile

www.php-fusion.pl
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl