Zobacz temat
Jak usunąć panele przez PA ?
|
|
kWa |
Dodany dnia 25.07.2006 14:02:38
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 25.07.2006 13:58 |
W php-fusion "pracuje" 2 dzień, więc nie jestem obeznany. Mam następujące pytanie. Przy instalacji eXtreme Navigation Panel dla PHP-Fusion v6 - 3in1 pisze, żeby przez PA i serwer usunąć panele... no dobra, ale gdzie w PA jest taka opcja? Bo jak usunę tylko z serwera to errory wyskakują. Proszę o szybka odpowiedź. Pozdrawiam |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 26.11.2024 04:54:47
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
proton |
Dodany dnia 25.07.2006 14:16:39
|
Bywalec Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
Vo to jest za PHP-Fusion v6 - 3in1?? Jest taka
|
|
|
kWa |
Dodany dnia 25.07.2006 14:20:11
|
Przedszkolak Postów: 5 Data rejestracji: 25.07.2006 13:58 |
No jest oto pełna nazwa: MOD: eXtreme Navigation Panel dla PHP-Fusion v6 - 3in1 Ściągnąłem go na dodatek z tej strony! A co do mojego problemu pomoże mi ktoś?? |
|
|
Pieka |
Dodany dnia 25.07.2006 15:58:04
|
Postów: 19882 Pomógł: 767 v7.02.03 Data rejestracji: 23.02.2005 18:12 |
+ | Testowany na EpIII. +-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------*/ Krótki Opis: Rozbudowane Menu. ----------------------------------------------------------- Spis: - Instalacja - Opis Includow - Zasada dzialania moda ----------------------------------------------------------- Instalacja: 1) W Bazie danych, w tabeli fusion_site_link nalezy dodac jedna kolumne link_rozw - instrukcja: ALTER TABLE `fusion_site_links` ADD `link_rozw` VARCHAR( 3 ) NOT NULL DEFAULT '0'; 2) Nalezy przegrac katalogi: - administration - infusions - locale wraz z zawartoscia na serwer do katalogu glownego z PHP-Fusions, czy EPIII. 3) Teraz wystarczy usunac w PA oraz z serwera panele: - infusions/online_users_panel - infusions/user_info_panel Ewentualnie jezeli ktos posiada to rowniez: - infusions/online_users_extend_panel - infusions/new_navigation_panel. 4) W PA >> Zarzadzanie strona >> zarzadzanie panelami / blokami, zainstalowac i uruchomic navigation_panel. (jezeli standardowo nie bylo to wlaczone). I to powinno byc juz wszystko. Hmm... Kolega zrobil pare bledow ort. oraz stylistycznych i stad to niedomowienie. Poprawilem, wiec nie powinienes miec problemow. Jesli jednak, to: ta wtyczka zastepuje kilka w/w paneli, wiec powienienes je po prostu usunac, bo sa zbedne. Panel Admina => Zarzadzanie Strona => Zarzadzanie Panelami => wylacz lub usun. Na serwerze, w katalogu infusions znajdz w/w i usun. Jestem jaki jestem
|
|
Przejdź do forum: |