Zobacz temat
Wypasiony górny panel...
|
|
sbuczkowski |
Dodany dnia 16.07.2006 20:38:38
|
Przedszkolak Postów: 12 Data rejestracji: 08.07.2006 11:16 |
Troszke przejrzałem forum ale nic na ten temat nie znalazłem a więc do rzeczy: - Czy można zrobic taki górny panel jak na stronie http://www.jeleni... ?? Chodzi mi o to żeby panel składał sie z kilku lini linków i ewentualnie była możliwość dodania loga po prawej stronie. Wie ktoś jak coś takiego zrobic??? |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 25.11.2024 17:28:31
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
proton |
Dodany dnia 16.07.2006 20:44:00
|
Bywalec Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
Chodzi ci o to: Firmy i instytucje » Dodaj firmę Przeglądaj Ostatnio dodane Opis i pomoc Zmień dane firmy Komunikacja » Rozkład PKS Rozkład MZK Rozkład PKP Rozkład KRY-CHA Taxówki Ogłoszenia » Przeglądaj Dodaj Ostatnio dodane Zarządzaj ogłoszeniami Regulamin Przewodnik » Historia Zabytki Hejnał Stare fotografie Plan miasta Bankomaty Telefony Kultura i rozrywka » Horoskop Czatuj Forum dyskusyjne Konkursy Kina Teatr Filharmonia Wydarzenia i imprezy » Kulturalne Masowe Sportowe Dla dzieci Dodaj Szukaj Patronat medialny Serwisy tematyczne » Zakłady sportowe Szkockie notatniki Ręczna Okiem socjologa Poezja Różne » Nasze pismo Toplista Znani Kamery Poleć Nas Linki Download Szukaj Da się, ale ja bym polecał dla tych którzy nie znają php i mysql aby zrobic go w html. Po prostu w sekcji render_header w theme.php w odpowiednim logu doklej linki. |
|
Przejdź do forum: |