Zobacz temat
Panel a w nim (ehhh trudno wytłumaczyć - zerknij do tematu)
|
|
ArkediuS |
Dodany dnia 16.07.2006 15:12:53
|
Przedszkolak Postów: 1 Data rejestracji: 16.07.2006 14:31 |
Witam. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Zrobiłem nowy panel i chciałbym aby w nim wyświetlała się zawartość artykołów (same tytóły) z danej kategori artykółów. Tak jak naprzykład można zrobić panel i wybrać Nazwę Pliku Panelu: np. info_panel. Tak ja bym chciał aby był np abc_panel i można było edytować jego zawartość tak jak to się robi w "Menu strony". Czy zrobienie czegos takiego jest możliwe? Jeśli tak to jak to zrobić? Jeśli nadal nie rozumiecie to spróbuje inaczej. Popatrzcie na php-fusion.pl Jest Panel nawigacja i w tym panelu jest zawartość "menu główne, Komunikacja, elementarz, instalacja itd". Chciałbym w tej chwili zrobić nowy panel z taką samą zawartością, układem itp ale bez "Menu głównego, komunikacji" chce aby było tylko "Elementarz i instalacja", ale chce również miec możliwość dodawania kategorii i linków do tego panelu Czy zrobienie takiego czegoś jest możliwe? Z góry przepraszam za tytół tego posta ale nie mogę się wysłowić |
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 26.11.2024 01:47:37
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
proton |
Dodany dnia 16.07.2006 16:22:11
|
Bywalec Postów: 945 Pomógł: 22 Data rejestracji: 10.11.2005 18:29 |
To Menu głównego, komunikacji" chce aby było tylko "Elementarz i instalacja to są wszytsko kategorie. I przecież masz linki w menu strony. I wogóle pierwszy opsi to calkiem co innego niż drugi bo w pierwszym piszesz coś o artykułach a w drugim o linakch. PS: tytuł a nie tutół. |
|
Przejdź do forum: |