ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 45

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Drukuj temat
Szukajka :D:D
szymon
Witam. Dzisiaj "odkryłem" nowy sposób na szukanie.... Wpisuje szukane słowo i wyskakuje mi powiedzmy 90 stron z postami.... myślę: "nie szukam.. napisze nowy temat;]" - nie rób tego!!. Na pierwszych stronach nie znalazłem odpowiedzi, zacząłem szukać wyników od ostatniej strony i znalazłem to co było mi potrzebne...

Dlatego proszę szukanie odpowiedzi w szukajce najlepiej od ostatniej strony... nawet jakby to była setna strona

pozdroGrinGrin to tak dla rozluzowania nerwówWink

www.zloteskrzydlo.pl
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 02:40:02
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
Wooya
Tak? A jakbys zaznaczyl sortowanie od najstarszego do najnowszego to mialbys na poczatku Grin
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

szymon
no ale czasami na to się nie patrzyWink

www.zloteskrzydlo.pl
crasch
...przemilczę ten wątek...
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Wooya
szymon napisał/a:
no ale czasami na to się nie patrzyWink

Wybacz, ze nie napisalem szukajki z celnoscia trafien i na dodatek takiej, ktora mowi ci, ktore rozwiazanie jest najlepsze, a nastepnie wywyla modyfikacje na twoj serwer i blaga o wybaczenie, ze tak dlugo to trwalo... Blagam o litosc Sad
... Pomagam tylko przy najnowszych wersjach PHP-Fusion ...
koder_1.png

holohause
wiecie co? gdyby tylko takie problemy Były to świat byłby piękny...

szymon
Nie no spoko... tylko tak na przyszłośćSmile żadko tu bywam ale teraz wiem.. szukać od ostatniej stronyWink... więc jak coś to możecie to dopisać do pomocySmilePfft

www.zloteskrzydlo.pl
holohause
tylko wiesz to są tylko takie przypuszczenia, żeby tę zasadde stosować, ktoś musiałby to udowodnić, i to nie bede ja...

szymon
może ne szukać od ostatniej strony, ale tak jak napisał Wooya od najstarczego tematu... bo przecież jak mówią sami "specjaliści" - " to już było "

www.zloteskrzydlo.pl
crasch
wiecie co? gdyby tylko takie problemy Były to świat byłby piękny...

Zgadzam się Smile!!

Co do tematu, to drogi Szymonie nie ma on najmniejszego sensu. Na kilometr widać, że chciałeś i chcesz nabić sobie troszke postów.
Nie rozumne czemu drogi kolego mówiąc o administratorach nazywasz ich specjalistamni lecz z użyciem cudzysłowia? Moim zdaniem są to specjaliści i nie powinneś im tak ubliżać i na dodatek nie masz do tego najmniejszych powodów. Temat zamykam chociaż powinnem zrobić to już dawno - byłem ciekaw co ciekawego tu jeszcze napiszesz.
..i to by było na tyle.
28 listopada 2006

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl