Nasza strona używa ciasteczek do przechowywania pewnych informacji na Twoim komputerze. Więcej na ten temat znajdziesz w naszej Polityce Prywatności.
Aby strona działała poprawnie, zaakceptuj nasze ciasteczka.
Czesc czy jest taki mod zeby jak klika sie w galerie lub foto album w kategorie i pozniej w zdjecie i zeby nie klikalo sie zeby powiekszyc zdjecie zeby od razu bylo powiekszone??
Weż głeboki oddech i napisz jaśniej o co Ci chodzi bo naprawde nikt nie będzie zgadywał jesli chodzi ci o powiększenie popoup to jest photo dir gallery ale to całkowicie inna galeria, jeśli Ci chodzi że po kliknieciu w Indeksie albumów zdjęcie Ci się powiększa to się tak nie da, no może się da ale po co, od tego jest galeria oparta na drzewie, najpierw masz kategorię (album) do niej wchodzisz widzisz liste zdjęć klikasz w zdjęcie i jesteś już w ostatecznym miejscu galerii czyli na powiększonym zdjęciu, moze jakbyś wyjasnił bliżej o co ci chodzi było by prościej
patrz mam u siebie galeria poziej wchodze np w kategorie krajobraz wchodze w zdjecie i moge w nie kliknac otwiera mi sie strona i widze to samo w lepszej jakosci a ja chce widziec w lepszej jakosci i zeby sie nie klikalo kumasz i mam jeszcze 2 pytania chcialem dac sobie do avataru zdjecie ma 4kb i rozmiar 98x98 i nie zapisuje mi sie :/ a 2 pytanie to zainstalowalem moda ze kazdy moze miec foto album i jak chce dodac tam zdjecie to pisze ze:
Obraz zostanie przeskalowany do 0w x 0h pikseli gdzie to zmienic
Edytowane przez daros dnia 09.07.2006 12:54:27