ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
Album
daros
Czesc czy jest taki mod zeby jak klika sie w galerie lub foto album w kategorie i pozniej w zdjecie i zeby nie klikalo sie zeby powiekszyc zdjecie zeby od razu bylo powiekszone??

www.et.kantyna.info
Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 22:54:30
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
arkadiusz_18
Weż głeboki oddech i napisz jaśniej o co Ci chodzi bo naprawde nikt nie będzie zgadywał jesli chodzi ci o powiększenie popoup to jest photo dir gallery ale to całkowicie inna galeria, jeśli Ci chodzi że po kliknieciu w Indeksie albumów zdjęcie Ci się powiększa to się tak nie da, no może się da ale po co, od tego jest galeria oparta na drzewie, najpierw masz kategorię (album) do niej wchodzisz widzisz liste zdjęć klikasz w zdjęcie i jesteś już w ostatecznym miejscu galerii czyli na powiększonym zdjęciu, moze jakbyś wyjasnił bliżej o co ci chodzi było by prościej Smile

daros
patrz mam u siebie galeria poziej wchodze np w kategorie krajobraz wchodze w zdjecie i moge w nie kliknac otwiera mi sie strona i widze to samo w lepszej jakosci a ja chce widziec w lepszej jakosci i zeby sie nie klikalo kumasz i mam jeszcze 2 pytania chcialem dac sobie do avataru zdjecie ma 4kb i rozmiar 98x98 i nie zapisuje mi sie :/ a 2 pytanie to zainstalowalem moda ze kazdy moze miec foto album i jak chce dodac tam zdjecie to pisze ze:
Obraz zostanie przeskalowany do 0w x 0h pikseli gdzie to zmienic
Edytowane przez daros dnia 09.07.2006 12:54:27

www.et.kantyna.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl