ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 18

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » PHP-Fusion v5.00-v6.01 Support » Błędy i korekty
 Drukuj temat
Licznik unikalnych odwiedzin - anomalia
Ewangelista_pl
Witam,
Mam problem z oryginalnym licznikiem. Nabija jak szalony. A ja chciałbym wykazywać prawdziwą wartość. Ładnie wygląda ale mija się z rzeczywistością. Używam 6.00.3xx, theme Blue Ice (jeśli to ma znaczenie - jestem raczkujący w fusion). Moich kliknięć/wejść nie zlicza, bardzo proszę o pomoc. Spotkałem już podobnego posta , ale niestey bez odpowiedzi (przeglądnąłem wszystkie 20 stron wyników szukajki na hasło: licznik).
Z góry wielkie dzięki.
Wszystka praca człowiecza jest dla gęby jego,
a wszakże dusza jego nie może się nasycić. Kazn. 6:7
http://www.ewange.../index.php

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 07:38:31
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
slawekneo
wszedlem na Twoja strone i przetestowalem licznik i moge Cie zapewnic iz dziala on poprawnie :]

szer
On zlicza zapewne wejścia z adresów IP albo zostawia cookie Pfft. Nie ma mowy by działał źle!

Ewangelista_pl
Hmm, dzięki za słowa uspokojenia, ale strona która ma ledwie miesiąc i ponad 2000 wejść unikalnych? To by było zbyt piękne. A zresztą to mi się kłóci ze statystykami serwera - choć tych też nie do końca rozumiem - bo tu zlicza jako subdomenę, ale jest 10x mniej.

Proszę o kolejne sugestieWink

P.S.
Slawekneo - a na jakiej stronie Ty byłeś to sprawdzać? Bo moja adresu nie podawał ;-)
Edytowane przez Ewangelista_pl dnia 07.07.2006 23:00:29

slawekneo
fakt strony niepodawales ale zrobiles maly blad robiac screena Pfft w jednym z tematow; w ktoryms z rogow screena wyswietlil sie onmouseover z adresem Twojej WWW no i ciach zroiles screena ze nezauwazyles tego to sie dziwie Pfft
a pisze o adresie ewangelista.pl (czy mam racje?)

Ewangelista_pl
Hey,
Slawekneo, bład nie błąd, ukrywać adresu nie miałem zamiaru ale nie zauważyłem onmouseovera, no i wyszło na to że zbyt bystry nie jestemWink (zdarza się nawet najlepszym), hmm, ale to jeszcze bardziej mnie intryguje - bo sprawdziłeś dobrą stronkę i mówisz że licznik działa poprawnie to już zupełnie jestem w kropce, na serwerze w statach widzę o wiele mniej i już nie wiem, które wyniki brać pod uwagę. Cieszyłbym się gdyby te dane były właściwe - bo to oznaczałoby że stronka ma niezłą poczytność. Dzięki za pomoc.

Jeśli ma ktoś sposób na sprawdzenie licznika to ja chetnie.

Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl