Zobacz temat
MOD: Reklamy LYCOS - Fusion v.5
|
|
zer0 |
Dodany dnia 29.01.2005 11:07:01
|
Bywalec Postów: 343 Pomógł: 1 Data rejestracji: 29.07.2004 23:20 |
Przedstawiam sposób blokowania reklam z LYCOS'a. Już przedstawiałem ów sposób, lecz trochę zbyt zamotany i nie do końca zrozumiały. Teraz uprościłem operację jak tylko można było i powinna on zająć maksymalnie minitę. Wystarczy edytować plik footer.php i całość kody zastąpić następującym: <? /*--------------------------------------------+ | PHP-Fusion 5 - Content Management System | |---------------------------------------------| | author: Nick Jones (Digitanium) © 2002-2005 | | web: http://www.php-fu... | | email: | |---------------------------------------------| | Released under the terms and conditions of | | the GNU General Public License (Version 2) | +--------------------------------------------*/ render_footer(false); echo " <script type='text/javascript'> //skrypt pobrano ze strony http://www.intol.... //uszanuj pracę programisty i nie kasuj tego komentarza function setCookie(name, value, expires, path, domain, secure) { var curCookie = name + '=' + escape(value) + ((expires) ? '; expires=' + expires.toGMTString() : '') + ((path) ? '; path=' + path : '') + ((domain) ? '; domain=' + domain : '') + ((secure) ? '; secure' : ''); document.cookie = curCookie; } function changePage() { if (self.parent.frames.length != 0) parent.document.body.cols = '*, 0'; setTimeout ('changePage()', 75); } setTimeout ('changePage()', 10); setCookie('adFrameForcePHP',0,0,' '); </script></body>\n <embed width=0 height=0></embed> <noembed>\n"; $result = dbquery("DELETE FROM ".$fusion_prefix."temp WHERE temp_time < '".(time()-360)."'"); $result = dbquery("DELETE FROM ".$fusion_prefix."new_users WHERE user_datestamp < '".(time()-86400)."'"); ob_end_flush(); ?> From respect: ww.old www.nlds-group.com - NLDS Group - Marketing & Promotion Agency
|
|
|
Wścibski Gość |
Dodany dnia 24.11.2024 15:26:09
|
Pan Kontekstualny Postów: n^x Data rejestracji: Zawsze |
|
IP: localhost | |
Mareek |
Dodany dnia 16.02.2005 23:03:14
|
Przedszkolak Postów: 7 Data rejestracji: 09.12.2004 20:03 |
Hmm a czy takie blokowanie reklam nie narusza regulaminu i czy w ten sposob Lycos nie wywali nam konta? |
|
|
lupus |
Dodany dnia 24.04.2005 11:35:09
|
Przedszkolak Postów: 48 Data rejestracji: 07.04.2005 20:23 |
zablokowalem reklamy na lycosie. niestety w czasie aktywacji konta poprzez link pojawia sie taki blad: Fatal error: main(): Failed opening required '../fusion_themes/Corporate/theme.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib' in /data/members/free/tripod/uk/l/u/p/lupushq/htdocs/subheader.php on line 12 Nie wiem czy nie jest to spowodowane tym, ze zablokowalem reklamy. Jak sadzicie? pozdrawiam www.lupus.boo.pl |
|
|
wamper |
Dodany dnia 24.04.2005 16:18:09
|
Przedszkolak Postów: 8 Data rejestracji: 25.01.2005 10:21 |
lupus napisał(a): zablokowalem reklamy na lycosie. niestety w czasie aktywacji konta poprzez link pojawia sie taki blad: Fatal error: main(): Failed opening required '../fusion_themes/Corporate/theme.php' (include_path='.:/data/apache/php/mmp_lib' in /data/members/free/tripod/uk/l/u/p/lupushq/htdocs/subheader.php on line 12 Nie wiem czy nie jest to spowodowane tym, ze zablokowalem reklamy. Jak sadzicie? pozdrawiam Ja tak wczoraj miałem jak zmieniłem skórke...ale chętnie się dowiem czy to od tego ten błąd |
|
Przejdź do forum: |