ForumCała strona

Nawigacja

Aktualnie online

Gości online: 16

Użytkowników online: 0

Łącznie użytkowników: 25,400
Najnowszy użytkownik: AlojzyBartek

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Zarejestruj się

Odzyskaj hasło

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Zbigniew@
17.11.2024 11:33:24
Nie ten grzeszy kto pije, ale ten, kto się nie upije.

JazOOn
16.11.2024 20:46:18
tja

Zbigniew@
15.11.2024 18:58:17
Kto pije, ten nie bije.

JazOOn
31.10.2024 20:49:47
Kto pije?

piterus
30.10.2024 19:45:48
I będziemy śpiewać: "Kiedy 20 blisko, przebadaj wszystko, przebadaj wszystko..." Pfft

Pobierz nową wersję
Pobierz podręcznik
Zobacz inne oficjalne Supporty
Statystyki supportu
PHP-Fuson PL na Facebooku

RSS

Polecamy hosting SferaHost.pl

Zobacz temat

Polski Oficjalny Support PHP-Fusion » Podstawowe zagadnienia związane z PHP-Fusion » Przedszkole
 Drukuj temat
grupy uzytkownikow na forum
monika8lat
Smilewitam, mam takie pytanko, jezeli juz gdzies bylo to sory, ale nie wim nawet jak to znalezc(pod jakim haslem) ale pytanie jest takie:

Smilejak sa 3 rodzaje uzerow: Admin, superAdmin i user zwykly, to na forum mozna ustawic zeby dane forum bylo np widoczne dla admina a mozliwosc pisania dla superadmina.

SmileMoj problem polega na tym ze potrzebowalbym wiecej takich grop tzn zeby naprzyklad bylo 10 'poziomow' uzytkownikow i na przyklad zrobic forum ktore jest tylko dla uzytkownikow od 6 poziomu wzwysz itd...

SmileCzy istnieje moze jakas wtyczka z Foum co ma wiecej opcji, albo czy mozna to jakos inaczej zrobic? bo jakby si chcialo pogrzebac w plikach to chyba to za bardzo zintegtrowane jest i tak prosto sie chyba nie da?

Smilez gory thx

Wścibski Gość
Dodany dnia 25.11.2024 20:49:08
Pan Kontekstualny

Data rejestracji: Zawsze

Polecamy hosting SferaHost.pl
IP: localhost  
jantom
1.Tak
2. Może niedokładnie tak jak chcesz, ale możesz stworzyć kilka grup użytkowników. I to wszystko.
3. Po co? Wszystko co potrzeba jest już firmowo.

http://jantom.info
monika8lat
chyba zle sie wyrazilem, to nie byly trzy pytania tylko jedno, ad1 wiem ze tak to tylko podalem jako przyklad, ad2 wiem ze mozna stworzyc gropy uzytkownikow ale nie mozna im dawac praw do czytania np danego forum a wlasnie o to mi chodzi. ad3 wlasnie po to ze nie mozna zrobic tak jak ja chce.

GrinMoze jak by co jeszcze raz sie wypowiem to moze lepiej bedzie:
chcialbym podzielic moich uzytkownikow na gropy: od szeregowca do generala (ilestam grop, ale wiecej niz 3) i teraz chcialbym zrobic jedno forum ktore beda mogli czytac tylko kaprale albo wyzej, jedno dla porucznikow, kilka dla wszystkich, i jedno dla generala(bazsensu troche). Czy da sie to jakos zrobic?

jantom
Jak nie możesz ustalić widoczności forum i zarazem dostępności do niego, jak możesz. Moja strona bez tego by nie przeżyła.
kaprale albo wyzej,

Z tym jedynie można mieć trochę więcej problemów, bo albo trzeba stworzyć nową opcję w Fusionie, lub do kapralów dodawć również generałów i całą resztę tej wojskowej plejady gwiazd.

http://jantom.info
monika8lat
a jo ty, mozna, ale ja mam dałnaGrin, a wczoraj probowalem i sie nie dalo, dobra mozna zamknac temat

Pawson91
no to zamykamy
www.insidepc.info - wszystko dla Twojego komputera i Ciebie.
www.forum.insidep... - forum dyskusyjne portalu inisdePC.info

www.insidepc.info
Przejdź do forum:
Created by Arox Copyright (C) 2004
Copyright (C) 2004 - 2018 Ekipa PHP-Fusion.pl